IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mitsubishi подготвя Mirage Evo

Хечбекът ще бъде с 3-цилиндров мотор с мощност 150 к.с.

Mitsubishi подготвя Mirage Evo

Японската компания Mitsubishi наскоро пусна на пазара за развиващите се страни хечбека Mirage (на снимката). Сега дойде времето той да получи и спортна версия, в чиято название ще влезе и името Evo.
Mitsubishi подготвя Mirage Evo
Хечбекът с 5 врати Mitsubishi Mirage Evo ще бъде снабден с 3-цилиндров двигател с обем 1.5 литра. Мощността на агрегата ще бъде 150 к.с., като същевременно инженерите на компанията ще намалят масата на автомобила до 900 кг. Предвижда се преработка на окачването и монтиране на допълнителна спирачна система. На външен вид разликата с обикновения Mirage ще бъде в по-добрата аеродинамична форма и в малкия въздухозаборник на предния капак, който отдавна се е превърнал във визитна картичка на Lancer Evo.

Новата версия на автомобила трябва да се появи догодина, като тя ще се произвежда в завода на компанията в Тайланд. Там се сглобява и стандартният Mirage, който се предлага с двигатели с обем 1.0 и 1.2 литра. Моторите работят съвместно с технологията Stop&Start и система за регенерация на енергията при спиране. Клиентите могат да избират между 5-степенна механична скоростна кутия и безстепенна вариаторна трансмисия. Цената на автомобила е 9000 евро.

Тагове: mirage evo
0 от 500