IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-безотговорната майка на пътя

Американка предпочете туба бензин пред безопасността на собствените си деца.

Най-безотговорната майка на пътя

Най-безотговорната майка на пътя
Тази снимка, на която се виждат туба бензин, поставена в детско столче и малко дете, което седи до нея без предпазен колан, се появи вчера във Facebook страницата на Министерството на транспорта в Колорадо, САЩ.

Снимката е направена на 30 май от полицейски служител, който решил да заснеме ситуацията, тъй като преценил, че е възможно никой да не му повярва.

Той спрял колата, управлявана от Сандра Рамирез, докато дежурял на поста си в Аурора, Колорадо. И с изненада установил, че в купето й се возят две малки деца (на 14 и на 3 години) без предпазни колани. Още по-шокиращото било, че с предпазен колан разполагала единствено тубата с бензин, която била поставена в детското столче.

"Малкия често си разкопчава колана и се измъква от детското столче", оправдала се майката, която управлявала колата също без предпазен колан. Когато полицаят попитал как тубата се е озовала на мястото на детето, Рамирез отговорила: "Нали ви казах, той е много палав".

За капак, Сандра Рамирез управлявала колата си без да има сключена задължителна застраховка.

0 от 500
  • #7
    3 rate up comment 1 rate down comment
    хх ( преди 11 години )
    нищо, тубата е по-важна, може пък в нея да е карала нитроглицерин... :)
  • #6
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Ime ( преди 11 години )
    Идва резонният въпрос- защо тогава не е обезопасила тубата вдясно, а детето в столчето както е по закон...ако е за да го гледа- столчето може да бъде преместено спокойно в другият край на седалката...Отделно 14 годишното, което /явно/ се е возило до нея също е било без колан...
  • #5
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Доста си е отговорна жената, предпочела е да обезопаси тубата за да не стане проишествие, а пък както е и видно от снимката явно и на детето е сложила колана ,но то се е изхлузило от горната част .
  • #4
    6 rate up comment 4 rate down comment
    ivojuve ( преди 11 години )
    ей добре, че ги има такива статии за "тъпите американци", че българските комплексари да си оправят деня :D:D:D
  • #3
    8 rate up comment 11 rate down comment
    usa today ( преди 11 години )
    лошото е че на бг-идиотчетата мозъка им е промит със завист и им олеква като коментират : "*** американци" :)). Истината е че жената е с мексикански произход, а съм сигурен че едно дете без проблеми разкопчава предпазен колан на 3 години. Така че може би майката е направила най-доброто - гледа си дете през рамо и е подпряла тубата да не се разлее. Така че повече мислете, по-малко злобейте.
  • #2
    5 rate up comment 6 rate down comment
    xax ( преди 11 години )
    tupa umrqla ameriknka na takvis *** mruzni trea da im sa otnema decata
  • #1
    0 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    между другото колана не държи тубата, тя просто е мушната под колана.