IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

KTM X-Bow R за полицията в Монако

Возилото им разполага с цели 400 к.с.

KTM X-Bow R за полицията в Монако

Патрулирането по улиците на Монте Карло и околностите на Монако съвсем не е лесна работа, въпреки че в Княжеството престъпността е почти нулева. Все пак и там има ограничения на позволената скорост, които са най-големият проблем за органите на реда. И няма как да бъде иначе, защото Монако е мястото с най-голяма концентрация на супер бързи и скъпи спортни коли.
Специален автомобил за полицията в Монако
Затова, ако на останалите френски полицаи чудесна работа им върши дизелов Citroen, то техните колеги в Княжеството имат нужда от нещо по-бързо. Решението в случая е KTM X-Bow R, което след специално доработка вече разполага с 400 к.с. Двигателят е 2.0 литров с турбо, произведен е от Audi и в стандартната версия на X-Bow R има 300 к.с.
Специален автомобил за полицията в Монако
Ако се отчете фактът, че този автомобил тежи едва 770 кг., със съотношението си мощност/тежест той може да посрами голяма част от така наречените суперколи. Единственият му проблем е липсата на покрив, което го прави неизползваем при дъждовно време.

Тагове: ktm x-bow r
0 от 500
  • #5
    6 rate up comment 1 rate down comment
    ТАКА Е ( преди 11 години )
    Друго си е да си караш на дъжд с надървена шпага. Аман от майстори...
  • #4
    6 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Неизползваем при дъжд?!? Глупости на търкалета. Всички роудстъри(да не се бърка с кабриолети) се оправят без проблем на дъждовно време с махнат покрив, всичко зависи от задкормилното устройство - ако е с мека *** много ясно че колата е неизползваема. :)
  • #3
    16 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    И скапаните астри са им много на блюстителите на реда, законността и 20-те лева рекетирани от някой шофьор. Да не говорим на по-високите етажи за какви цифри иде реч. Сигурно по 20 милиона на година изкарват от дроги и други подобни.
  • #2
    20 rate up comment 5 rate down comment
    До хах ( преди 11 години )
    И това порше е много, не стига че нищо не правят ами и да си карат новите коли с нашите пари..Иначе по темата сериозна машина.
  • #1
    4 rate up comment 7 rate down comment
    xax ( преди 11 години )
    a nie tuka u bg si ostavame sus skapanite astri :D iame edno piklivo por6e u varna i tva e