IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Юбилеен Scirocco от Volkswagen

Спортната версия е в чест на 30-годишнината на модела

Юбилеен Scirocco от Volkswagen

Поредната модификация на Volkswagen Scirocco ще бъде показана на изложението на германската марка в Лайпциг. Версията носи названието GTS и ще бъде „почти най-горещата”, благодарение на 2.0 литровия си мотор и агресивния дизайн. Над нея в това отношение ще бъде единствено Scirocco R, чиято мощност е 256 к.с.
Юбилеен Scirocco от Volkswagen
Производителят от Волфсбург е създал Scirocco GTS в чест на 30-годишнината на модела. Той ще се отличава от „братята си” с 2.0 литровия бензинов турбо-мотор с мощност 211 к.с. и някои акценти в дизайна на екстриора. Scirocco GTS ще получи модернизирана аеродинамика със спойлер и 18-инчови джанти от лека сплав.

В интериора се появяват черни спортни седалки с червени ивици, елементи от алкантара и нов лост за трансмисията. На много места в колата е поставен надписа GTS, което показва принадлежността на автомобила към спортната серия.

Тагове: scirocco gts
0 от 500