IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

"Манчестър Юн" подписа с Chevrolet

Договорът между футболния клуб и автомобилния производител е за 5 години

Един от най-популярните футболни клубове в света "Манчестър Юн" подписа 5-годишен договор за сътрудничество с Chevrolet. Сделката бе обявена от автомобилния гигант, а по-късно бе потвърдено официално и английския клуб.

Легендата на "Манчестър Юн" Брайън Робсън и най-опитният играч на тима позират пред автомобил на Chevrolet след сключването на сделката.

"Феновете на "Манчестър Юн" са едни от най-верните в света - отбелязва директорът на глобалния маркетинг на General Motors Джоел Еваник. -  Семейството на Chevrolet с гордост ще си партнира с "Манчестър Юн", и е напълно отдадено на целта си да постави хората, които го подкрепят в центъра на своите дейности."

Изпълнителният директор на английския клуб Дейвид Гил допълни, че Chevrolet и "Манчестър Юн" може да са части от две съвсем различни сфери на дейност, но споделят много общи ценности.

"Както клубът, така и автомобилната компания има своя уникална история - наскоро тя навърши сто години, израствайки като глобална марка, продаваща автомобили в повече от 140 държави. Chevrolet също се стреми да бъде най-добрият в своята сфера, и аз съм щастлив да привествам марката като наш официален автомобилен партньор", отбеляза Гил.

А търговският директор на "Манчестър Юн" - Ричард Арнолд, допълни: "С 659 милиона фенoве и последователи на "Юнайтед" по света, ангажиментът на Chevrolet към футбола и плановете му да осигури повече близост на отбора до поддръжниците му са наистина изключително вълнуващи за нас. Това е първият случай в който ние сключваме подобно споразумение с американски автомобилен партньор, а с растящата популярност на клуба и английския футбол в Америка, ние се надяваме връзката ни допълнително да развие тази тенденция."

0 от 500
  • #3
    1 rate up comment 0 rate down comment
    мангалчестър ( преди 11 години )
    наистина не получавам по 100 000 лири седмично,но за една корейска измислица имах,въпроса е ти как стигна до извода че нямам,а между другото дори не знам колко е и билета за автобуса,живея в центъра на сливен така че,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  • #2
    4 rate up comment 3 rate down comment
    BlackBone ( преди 11 години )
    Като гледам нямаш пари за автобус да си хванеш ...
  • #1
    4 rate up comment 3 rate down comment
    мангалчестър ( преди 11 години )
    мислех да си купувам круз но сега след тази сделка,ще си купя дачия логан.