IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Rexton W свали маската

Всъдеходът на SSangYong идва с нов 2.0 литров двигател

Rexton W свали маската

Името на новия голям всъдеход от SSangYong ще бъде Rexton W, обявиха от компанията-производител при представянето на модела на международното изложение в Пулсан. Индексът W идва от израза "work of art" (произведение на изкуството), обясни изпълнителният директор на SSangYong Ю-Ил Лий.
Rexton W свали маската
Rexton W ще влезе в производство това лято и от есента ще се предлага на корейския пазар. Цената му все още се пази в тайна.

От предшественика си новият всъдеход наследява MB Е-tronic автоматична трансмисия, но този път в съчетание с нов двулитров e-XDi200 LET дизелов двигател с директно впръскване на горивото и мощност 155 к.с. Нова е също механичната скоростна кутия и системата за стартиране на двигателя без ключ.

Промените в екстериора и интериора са умерени и са съобразени със съвременните тенденции в автомобилния дизайн, твърдят от SSangYong. Освен цената предстои да разберем и кога моделът ще се предлага в Европа, като се очаква това да стане до края на годината.

Тагове: ssangyong rexton w
0 от 500
  • #6
    1 rate up comment 0 rate down comment
    До анонимния ( преди 11 години )
    И задницаъа на БМВ 7-ца не се приемаше дълго, но сега е отличителна част в цялата им линия. Трябва да се правят различни автомобили, запомнящи се, а не като извадени от конфекция! Жалко че не го схващаш иначе си голям разбирач на тема дизайн!
  • #5
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Steve ( преди 11 години )
    Аз имам такув, нов, от магазина! И мерцедес няма нови модели, ако приемем, че външно са си почти еднакви! Важно е какво има отдолу! за някои автомобила е имидж, но не мисля, че на нивото на което сме ние българите това е така! Автомобила за бг пътищата трябва да е: здрав, надежде, сигурен д ате измъкне от снежни преспи, достатъчно комфортен, но не с изхвърлящ се лукс и поносим като цена! така че който иска да си купува западни тарялсници на по 150 хил км минимум и да си мисля че има сигурна кола
  • #4
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Иван ( преди 11 години )
    Рекстън е един от последните истински джипове. Дано и новият да е така як и проходим. Хубаво изглежда. Даже много хубаво!
  • #3
    3 rate up comment 3 rate down comment
    ъъъъъъъъ ( преди 11 години )
    по добре да не беше свалял нищо изглеждаше по вълнуващи;)))))
  • #2
    15 rate up comment 0 rate down comment
    X ( преди 11 години )
    Изглежда добре, но си е фейслифт, а не нов модел, според мен. Просто много прилича на предишния. Лошо няма, дано само цената да е по-достъпна. Не че имам пари, дори и 10 000 лева да е...
  • #1
    6 rate up comment 6 rate down comment
    xax ( преди 11 години )
    brei hubav e