IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Италианските супермарки спират работа заради земетресението

Ferrari, Lamborghini, Maserati и Ducati изпратиха служителите си вкъщи.

Италианските супермарки спират работа заради земетресението

След вчерашното земетресение в Североизточна Италия, на около 40 километра от Болония, което взе живота на най-малко 10 души, италианските супермарки преустановиха временно работата в част от съоръженията си.

Причината не са разрушения или повреди в самите фабрики, а решението на управата да изпрати служителите си вкъщи, за да са със семействата си.
Италианските супермарки спират работа заради земетресението
Разрушенията в Италия след силното земетресение

Както съобщава Ferrari в Twitter, чрез суперзвезда си Фернандо Алонсо, централата в Маранело е временно затворена, за да могат работещите там да бъдат със семействата си. Ducati направи същото със служителите си от седалището на компанията, което се намира в близост до Болония. Фабриката на Lamborghini в Сант'Агата също спря временно работа, въпреки че по нея няма поражения след силния трус. Намиращата се в близост до Модена фабрика на Maserati обаче е леко увредена от земетресението и също е спряля временно производствените си мощности.

Окачва се нещата да се върнат към нормален ритъм още утре.

0 от 500