IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Aston Martin показа прототипа Project AM310

Това е предсерийната версия на заместника на DBS

Aston Martin показа прототипа Project AM310

Компанията Aston Martin използва конкурса Concorso d' Eleganza Villa d'Este, който се провежда на езерото Комо в Италия, за да покаже концептуалния си модел Project AM310. Това е предсерийният прототип на бъдещия модел на британците, който трябва да замени Aston Martin DBS. Серийната версия ще видим през август на конкурса в Пебъл Бийч (Калифорния, САЩ).
Aston Martin показа прототипа Project AM310
Наследникът на DBS е върху новата платформа Aston Martin VH и, както се очаква, е направен с активното използване на алуминий и карбон. Този метод британците усвоиха в хода на работа върху модела си One-77. Именно от него е взаимствана и стилистиката на дизйна особено в покрива и стеснената задна част на автомобила.

Засега няма никакви технически подробности за автомобила. Знае се само, че е снабден с 6.0 литров, V12 мотор с мощност от над 550 к.с. Същият двигател ще получи и серийният модел.

Ръководството на Aston Martin ще организира специално представяне на новия модел, което ще се състои на специално тържество на пистата "Нюрбургринг". На събитието обаче са поканени само избрани клиенти на компанията.

Тагове: dbs project am310
0 от 500