IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Abarth 695 тръгва в серия от 499 бройки

Мъникът на Fiat вече дебютира в ралито 1000 мили

Abarth 695 тръгва в серия от 499 бройки

Ателието за тунниг към FiatAbarth, обяви пускането на специална малка серия от модела Abarth 695. Автомобилът, който видяхме за първи път в Женева, се казва Maserati Edizione и дебютира на класическото италианско рали "1000 мили".
Abarth 695 тръгва в серия от 499 бройки
Очакванията са разкошната версия на Fiat 500 да стане собственост предимно на колекционери. Освен, че е много красив, автомобилът ще бъде и доста рядък – от него ще бъдат произведени едва 499 бройки. Те със сигурност ще бъдат изкупени много бързо, като доказателство за това е успехът на серията 695 Tributo Ferrari, която бе разграбена веднага след излизането и на пазара.

Машината струва 39 5000 евро и така превишава почти два пъти цената на обикновения Fiat 500. Тя е боядисана в уникалния цвят Pontevecchio Bordeaux, разполага със специална украса от полиран метал и карбон, 17-инчови джанти, салон от кожа с орнаменти с логото и много други. Всеки автомобил е с персонален номер, който е гравиран на специална плака, поставена в салона.

При Abarth е важен не само вида, но и техническите характеристики. От серийните си събратя Maserati Edizione ще се отричава с 1.4 литровия си турбо-мотор T-Jet, чиято мощност е 180 к.с. Той е комбиниран с автоматизирана механична скоростна кутия Abarth Competizione. Доработени са окачаването и изпускателната система.

0 от 500