IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Идва ред на брониран Tresor

Всъдеходът е съвместна продукция на Armortech и Atelier Valdeig

Идва ред на брониран Tresor

Компанията Armortech, известна със своите бронирани версии на лимузини от премиум-сегмента, и германската фирма за тунинг Atelier Valdeig обявиха намеренията си за създаване на луксозен брониран кросовър с името Tresor.
Идва ред на брониран Tresor
Ако се съди по показаните ескизи, името на машината е доста красноречиво – „Съкровище”. В дизайна на возилото се забелязват някои черти на Bentley и Rolls-Royce, чиито модели вече са били бронирани от Armortech, но като цяло си личи, че в основата на всъдехода е добре познатото Audi Q7.

И докато външният дизайн може да бъде наречен „спорен” (все още продължават коментарите за кросовъра на Bentley), то едва ли някой може да има претенции към интериора. Той е също е взаимстван от Bentley и предлага на пасажерите си разкошен салон, обшит със скъпа кожа, дърво от високо качество и полирани метални елементи. Сред обявените опции се забелязва високотехнологична развлекателна система и вътрешна преграда, отделяща пътниците от водача.

Най-мощният мотор, който ще се слага на Tresor, ще бъде дизеловият V12 TDI на Audi с мощност 500 к.с. и 1000 Нм въртящ момент.

Моделът ще се предлага в няколко разновидности, различаващите се по дължината на междуосието. Степента на бронировка също може да бъде различна, в зависимост от конкретните нужди на клиента.

0 от 500