fallback

Шефът на Ferrari онемял, като видял новият Viper

И Лука ди Монтедземоло призна качествата на спортния автомобил

Тагове: srt viper
fallback
  • #22
    алфист ( преди 12 години )
    тук има и много разбирачиголеми при товаами къде е удоволствието от смяната на предвките-ако е автоматикнямааз искам кола,която ще ми дава максимално удоволствиене говорим за скорост-а за усещанепри автоматика-това няма как да станепросто е различноняма по-голям кеф от това да си скопиш колата в даден момент и после да я пуснешняматова е голямо удоволствиеза автоматика да направиш това=0който не е изпитал това удоволствие или от бързата смяна на предавките без съединител-нека опита :
  • #21
    алфист ( преди 12 години )
    за пореден път се смея на коментарите виферари не може да се нарече серийна кола,защо лиотговорете си на този въпрос и тогава пишете глупостиза вайпъра-ами страхотен екрайслер тепърва ще избиват рибатадосега страдаха от лош дизайн и кофти платформивече имат от всичко по многоииииии резултатът е налиценека ни радват,а за останалите -недейте да злобеетеколата е направена да се хареса на определен кръг купувачи-тя го правиа ако не Ви харесва на Вас-това е ВАШ ПРОБЛЕМ
  • #20
    Анонимен ( преди 12 години )
    Bavarec, ti si MEZE,no za Kitaicite!!!
  • #19
    Анонимен ( преди 12 години )
    zevs
  • #18
    бавареца ( преди 12 години )
    някой каза че това е PR. 100% истина. как па точно Монтедземоло е видял колата миналата седмица. да не пада от небето - цял свят я видя преди месец а той според мен е виждал прототипи от преди 1 година. жабарите ни взеха за мезе.
  • #17
    Анонимен ( преди 12 години )
    Спестяваш ли?
  • #16
    бавареца ( преди 12 години )
    ОК 66. а някой знае ли дали обявиха цената на тоя вайпър? до колкото помня навремето когато излезе бе с доста атрактивна цена, но с годините я дигнаха май двойно.
  • #15
    доОнемял-Оглупял ( преди 12 години )
    Не давай акъл на Американците,ти си последната дупка на кавала, с която биха се съобразявали.
  • #14
    бб ( преди 12 години )
    Баварец, въобще не съм имал предвид теб, когато писах за хората изпълнени с омраза. Имах предвид тези, които още предъвкват историята за Винтеркорн и Хюндай/Киа, тези които сравняват Мерцедес/БМВ с Киа (кон с магаре) и други подобни платени според мен коментари. Дори нямах предвид Експерта, който искрено ме забавлява с коментарите си за големината на багажника на i30 :)
  • #13
    Анонимен ( преди 12 години )
    Ferrari e nepovtorima,a Viper e po vkusa na Amerikancite,ni6to 4udno!
fallback
Последни