IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

За и против Bugatti Galibier 16C

Във Volkswagen още обмислят какво да правят с возилото

За и против Bugatti Galibier 16C

Един от най-обсъжданите автомобили през последните години е Bugatti Galibier 16C, чийто сериен вариант съществува само в мислите на неговите създатели. Концептуалният модел се появи през 2009 г. и оттогава непрекъснато се появяват слухове за евентуалното му пускане в серийно производство.
За и против Bugatti Galibier 16C
Отчитайки потенциала на производителя и съответстваща цена на неговите продукти, интересът към машината е напълно опрадван. Ако Galibier 16C излезе в серия, той ще разполага поне с 1000 к.с., а стойността му най-вероятно ще задмине тази на Bugatti Veyron ($1.7 млн.). Именно в това обаче е и големия проблем – издръжката и евентуалните ремонти на подобна машина ще бъдат сравними с тези на частен самолет.
За и против Bugatti Galibier 16C
Затова и във Volkswagen явно още не са напълно наясно има ли нужда светът от подобен автомобил, в който водач и трима пасажери ще летят по пътищата с над 350 км/ч. Когато отговорът на този въпрос стане ясен, концернът ще може да даде „зелена светлина” на проекта Galibier 16C. Или пък да се откаже от него.
За и против Bugatti Galibier 16C
Последната информация около този модел сочеше, че той ще се появи на пазара най-рано през 2015 година. "Ще пропуснем планираната дата за старт на производството на Bugatti Galibier", каза шефът на марката Волфганг Дюрхаймер преди около месец, като уточни, че причината за отлагането е желанието на марката да направи колата съвършена - да бъде номер едно не само по отношение на динамиката и екстрите, а и по отношение на комфорта и стила.

Тагове: galibier 16c
0 от 500
  • #15
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Cenitell ( преди 12 години )
    Освен шейхове не мога да си представя нормални бизнесмени да се покажат с такава кола-всички ще казват-вижте го този (***), колко пари е дал само за да е от малкото, платили такава висока цена!
  • #14
    0 rate up comment 0 rate down comment
    zoom~zoom ( преди 12 години )
    Ne iskam panamera na steroidi s cena na steroidi!bugatti zaslujava ne6to pove4e...
  • #13
    4 rate up comment 1 rate down comment
    шизо-мизо ( преди 12 години )
    Хахаха... форумните луди пак се появиха. А може би форумният луд?
  • #12
    7 rate up comment 6 rate down comment
    o6te po redoven 4it. ( преди 12 години )
    Klasika e izperkal totalno,i o4en lekar nemoje da ti pomogne.Samo eftanazia ti e spasenieto.Sori ,no ti ne se use6ta6.
  • #11
    7 rate up comment 7 rate down comment
    Редовен читател ( преди 12 години )
    Ама ти тотално си изкукал ... главата определено не те слуша! И ако обичаш, запази си "ценните размисли и страсти" за себе си.П.П. Предлагам на администратора на сайта да забрани анонимните коментари и да внедри функцията скрий всички коментари на потребител. Определено Савчо ще улети :))))
  • #10
    5 rate up comment 8 rate down comment
    Twenty2 ( преди 12 години )
    Аууууу лудница,супер изчистено но и в същото време капризен разкош!!!!!
  • #9
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    vqg ste kuoqt i maykite vi xaxaxa
  • #8
    10 rate up comment 10 rate down comment
    Редовен читател ( преди 12 години )
    klasika (a.k.a. SAVA) - отново ни занимаваш с простотиите си. Щом те кефи - драскай си, но си запазвай "произведенията на изкуството" за себе си, не е нужно да ни ги натрапваш. Същото важи и за "поучтителните" мнения, коментари и квалификациите, които отправяш към другите читатели на сайта.П.П. Щеше да е забавно, ако не беше толкова тъжно ...
  • #7
    9 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Дошенцето получава диария всеки ден щом прочете "ФВ Груп прави това..", "ФВ Груп пусна онова..", а за любимия клюндай по 1 новина в седмицата, понякога даже на 2. Така че ще ви помоля вече да си съчинявате новини, защото корейците както знаем нищо не могат да измислят сами а само копират. Понеже ако продължават нещата така скоро дошето ще вземе да се гътне и няма да има кой да ни забавлява с празноглави коментари като първия!
  • #6
    8 rate up comment 11 rate down comment
    бъдещ баровец ( преди 12 години )
    Ако съм баровец - ТОЧНО ТОВА ЩЕ Е КОЛАТА С КОЯТО БИХА МЕ ВОЗИЛИ ...