IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW праща X1 в Америка

Компактният кросоувър ще се продава в САЩ от лятото.

BMW праща X1 в Америка


Успехите, които пожъна компактния кросоувър на BMW по света, накара баварците да го пуснат и пазара в Северна Америка. Американският си дебют BMW X1 ще направи в началото на месец април на автомобилното изложение в Ню Йорк. Продажбите ще стартират в началото на лятото.

В Ню Йорк ще бъде представен модернизиран вариант на возилото, който папараците заловиха по време на тестове няколко пъти. Моделът ще се отличава с леки промени във външния вид, сред които обновени брони и светлини с нов дизайн.

За пазара в САЩ ще бъдат налични няколко двигателя, но към момента производителя не е съобщил кои точно ще бъдат те. Със сигурност обаче моделът ще може да бъде екипиран с новия 2.0-литров бензинов двигател с четири цилиндъра, генериращ мощност от 245 к.с. и въртящ момент 350 Нм. Той може да се куплира с 6-степенна механична скоростна кутия или 8-степенен автоматик.

В Ню Йорк BMW ще представи и откритата версия на новия М6. Тя се задвижва от същия агрегат, който използва купето М6, представено през март в Женева - 4.4-литров, V8 двигател с двойно турбо, мощност от 560 к.с. и въртящ момент от 680 Нм.

Източник: BMW

Тагове: bmw x1
0 от 500