IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това е новото поколение Chevrolet Trailblazer

Продажбите стартират тази година, първо в Тайланд

Това е новото поколение Chevrolet Trailblazer


Chevrolet показа серийната версия на новия Trailblazer, който видяхме в концептуална форма на миналогодишния автосалон в Дубай. Високопроходимият автомобил ще бъде официално представен на започващото изложение в Тайланд.

Новият Trailblazer е създаден върху глобалната платформа, която General Motors вече използва за пикапа Colorado. Когато стъпи на пазара моделът ще се предлага с два четирицилиндрови дизелови двигателя. Те са с обем 2,5 и 2,8 литра, като генерират съответно 150 к.с. (350 Нм) и 180 к.с. (470 Нм). Агрегатите могат да бъдат куплирани с 5-степенна механична или 6-степенна автоматична трансмисия, а като опция се предлага 4х4 задвижване.

Отличителна черта на новия Trailblazer са трите реда седалки, които могат да приютят седем души. Седалките в купето могат да бъдат прибрани и да се образува равен под за пренасяне на товари. Облегалките на втория ред могат да се сгъват в съотношение 3/2.

Продажбите на Chevrolet TrailBlazer ще стартират в първо от Тайланд, а в средата на годината моделът ще се появи и на останалите пазари.

"Верен на името си, Trailblazer (Пионер) ще проправи пътека за новите автомобили на марката Chevrolet, които предстои да се появят на пазара", заяви Мартин Ейпфел, президент на GM за Югоизточна Азия.

Още за Trailblazer очаквайте по време на автосалон Банкок 2012 (26 март - 8 април)

Тагове: chevrolet trailblazer
0 от 500
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Volanadjia ( преди 12 години )
    При все, че не съм фен на големите машини за лична употреба, тази машинка ми харесва. Само нещо двигателите не ми допадат...с толкова коне и въртящ момент изпреварването ще е изпитание за нервната система :) Ама око да види, ръка да пипне пък тогава ще си вадя последни заключения :)