IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Бъдещето на Mercedes-Benz R-class е под въпрос

Продажбите в САЩ спират, но производството засега ще продължи

Бъдещето на Mercedes-Benz R-class е под въпрос

Бъдещето на един от различните и интересни миниванове на пазара - Mercedes-Benz R-Class, е под въпрос, след като ръководството на германския концерн реши да спре продажбите на модела на един от най-големите пазари - Северна Америка.

Според специалистите внушително изглеждащият автомобил е станал жертва на модата на кросоувърите. След като се допита до местните клиенти, американското подразделение на Mercedes-Benz реши да прекрати продажбите на машината.

Специалистите по маркетинг в германския концерн все още обмислят какво ще е бъдещето на модела, който се появи през 2005 г. То обаче изглежда доста несигурно, тъй като R-Class така и не може да достигне очакваните нива на продажби по света.

Въпреки неуспехите на пазара (2385 Продажби за 2011 г), моделът ще продължи да се произвежда поне до 2015 г. в завода на Daimler AG в Тускалуза, щата Алабама. Ванът бе обновен през 2010 г. и в момента цената му започва от $ 93 295.
 

Тагове: mercedes-benz r-class
0 от 500
  • #7
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Ъ,4е si PROS.
  • #6
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Ъ ( преди 12 години )
    Всичко изброено от теб е много по-добро от твоят автомобил, ако имаш такъв изобщо...Усещането е R класата е доста по-луксозно, отколково е Е класата както сравни някой. Междуосието е по-голямо от на S и определено вози уникално! Модела така или иначе никога не се е продавал добре в Европа..Въпреки всичко е светлинни години пред Кадет-ите ви :)
  • #5
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Zabravihte li Vaneo,Vito,Vklasa ,a i Rklasata,palen ***,+Bklasata-otvrat.
  • #4
    13 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Проблема на Р-клас е че не предлага нищо повече от една Е-класа освен че харчи повече и върви по-малко. Безумието при Р-клас е че модификациите и са с 6 и 7 места като двете места отзад са бутафорни. Дефакто 6-местната Р-класа всъщност е четириместна и може да вземе по-малко пасажери от Е-клас, което обезмисли модела ВАН. За сметка на това цената е като на Ес-клас. Като капак интериора е стар като моделите на Мерцедес от преди 10г. А Р-класата на снимката е модел 2011г. Недоразуменията са много.
  • #3
    11 rate up comment 3 rate down comment
    ... ( преди 12 години )
    ало аутомедия Р-класата е миниван колкото С класата е градска малолитражка!
  • #2
    9 rate up comment 7 rate down comment
    м ( преди 12 години )
    Това беше един от малкото смислени модели на МБ. Щом и него не могат да продават...........
  • #1
    15 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Никой не купува тая фашистка трътка. ЗАКРИВАЙ!