IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Отборът на Памела Андерсън

Тимът на огнената спасителка ще се състезава с Aston Martin

Отборът на Памела Андерсън

Звездата от сериала „Спасители на плажа“ Памела Андерсън стана собственик на базирания в Австрия автомобилен тим Downforce1, който участва в Европейските серии за издържливост „Льо Ман“ (ELMS).

Отборът на огнената плейбойка се казва “Downforce1 by Pamela Anderson” и ще се състезава с  Aston Martin Vantage GT2, както в ELMS, така и в сериите GT Open.

Тимът ще бъде ръководен от мениджъра Дейвид Прюит, който има дългогодишен опит в международните надпревари със спортни коли. Памела Андерсън толкова се е запалила по моторните спортове, че освен този отбор има огромно желание преди сезон 2013 да създаде отбор и за сериите NASCAR.

„Много се гордея с тима Downforce 1. Тези джентълмени направиха невъзможното и успяха да изградят отбора само за четири месеца. Сега съм така нетърпелива да видя моите коли на състезателната писта. Не е за вярване, докато не го видиш. Оглеждайте се за нас! Ще ни познаете по оцветените в бяло и синьо екипи. Това е моят отличителен знак“, казва Памела Андерсън в скромното си прес-съобщение.



 

Тагове: elms
0 от 500