IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW маха покрива на i8

Новата версия на концепта ще видим на изложението в Пекин

BMW маха покрива на i8

На изложението в Пекин през април BMW ще покаже открита модификация на концептуалния си хибрид i8. Спортната кола ще запази формулата 2+2, но покривът ще може да се маха, като все още не е ясно от какъв материал ще бъде направен.

Иначе моделът няма да се различава от показания на изложението във Франкфурт през есента на 2011 г. Прототипът ще запази своето алуминиево шаси и каросерията, която е направена от специална пластмаса и въглеродни нишки. Машината ще съчетава 1.5-литров, трицилиндров турбомотор с мощност 223 к.с., електродвигател с мощност 170 к.с. и комплект литиево-йонни батерии. Общата мощност на plug-in системата е 354 к.с.

От 0 до 100 км/ч. купето BMW i8 ще ускорява за 4.6 сек., а максималната му скорост ще бъде ограничена по електронен път на 250 км/ч. Само на електричество спортният автомобил ще може да измине 35 км, а за зареждане на батериите от обикновената електрическа мрежа ще трябват по-малко от 2 часа.

Тагове: bmw i8
0 от 500