IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Bentley също не го харесва

Концептуалният SUV EXP 9 F ще сменя дизайна.

Bentley също не го харесва


Безспорно автомобилът, който предизвика най-много коментари в прес дните на изложението в Женева бе Bentley EXP 9 F. Първият опит на луксозната британска марка да създаде проходим автомобил не се прие добре от публиката, която го обсипа с критика.

Всъщност критиката беше съвсем основателна и дори Bentley се съгласи с нея. Малко след като поутихна лудницата около премиерата на EXP 9 F, от компанията подшушнаха, че моделът ще претърпи щателен редизайн. По него вече се работи, а от Bentley обясниха, че новият автомобил ще има традиционни пропорции на SUV и дизайн, с по-малко ретро елементи.

Сериозни промени по задвижването обаче не се очакват. То вероятно ще бъде аналогично с това на концептуалния автомобил от Женева - постоянно предаване 4х4, 6.0-литров W12 мотор с две турбини и максимална мощност 610 к.с. и въртящ момент от 800 Нм, които се комбинират с 8-степенна автоматична скоростна кутия.

Промени не се очакват и в пазарното позициониране на возилото. Бъдещият SUV на Bentley ще бъде най-скъпият спортен автомобил в света, позициониран над Range Rover, Porsche Cayenne Turbo S и Audi Q7.

Тагове: bentley suv exp 9 f
0 от 500
  • #25
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Cenitell ( преди 12 години )
    Бавареца,царските валове представляват валове с конусни накрайници, чрез които се задействат клапаните на Дукати-тата.Те олекотяват механизма и са идеални за високи обороти.Обаче са скъпи и за настройка-само във фирмен сервиз. Така ги наричат собстевниците им, а в каталозите на Дукати с-мата се нарича дезмодроник.
  • #24
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Класика, сега къде си-в Карлуково или си остана на 4-ти км.?Че си луд луд си,многократно си го доказал,ама чак да се правиш на дете с тези рисунчици е смешно.Колкото до това Бентли предния път казах,че е невероятно грозно и не струва.Появиха се обаче някакви ВАГинални фенове дето почнаха да разясняват колко било красиво и как нищо не сме разбирали.Къде са сега тези *** да обяснят защо и на Бентли не им харесва този варел?Къде сте олигофречета?
  • #23
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Eдна е ненормалната Klasika! Научи се да рисуваш ябълки и круши,авт. ги остави за друг живот.
  • #22
    4 rate up comment 3 rate down comment
    туут ( преди 12 години )
    извратения, сега и ламборгини да направи комби...след СУВ на ферари
  • #21
    6 rate up comment 3 rate down comment
    ../ ( преди 12 години )
    нещо средно между шкода йети, дачия дъстер и още нещо дето може да се види само пред пайнер или бияд,,,,,,,,,,
  • #20
    3 rate up comment 2 rate down comment
    бавареца ( преди 12 години )
    признавам си - не знам какво е това 'царска зъбна предавка'
  • #19
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Cenitell ( преди 12 години )
    Дукати е единствения мотор с т.н. царска зъбна предавка, но както е тръгнало може да стане и единствения мотор-комби-Дукати комби RS1.
  • #18
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Dano da ne vzemat DUKATI, toku vij i ot nego napravili SUV. Teia ot VW poniakoga prekaliavat.
  • #17
    3 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Великолепната 4-ка Дошо, Субарукретен, Зум-Зум и ***. Баварецът участва във някой филм за трансмисии и още не е излязъл от него
  • #16
    1 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Айде отбора от ***, неграмотници и *** се събра. Дошо, Зум-Зум и ***. Хора, ползващи цифрички за да кажат нещо, мега ***.