IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW тества M6 GranCoupe

Дебютът пред публика трябва да стане до края на 2012 г.

BMW тества M6 GranCoupe


BMW провежда изпитания на "заредена" модификация на 6-series GranCoupe. Автомобилът е с 4 врати и ще стане третият член на М-семейството от тази серия след традиционното купе и кабриолета.

Прототипът на автомобила бе хванат от фотографите по време на изпитания в един от северните райони на Европа. На външен вид моделът се отличава от стандартната модификация по агресивните си предна и задна част, където има нови брони, по-големите гуми и четирите тръби на изпускателната система.

Под капака на машината има 4.4 литров бензинов, V8 двигател с две турбини. Със същия разполага и купето М6. Той се комбинира със 7-степенна роботизирана скоростна кутия и разполага с 560 к.с. Благодарение на това купето с 2 врати ускорява от 0 до 100 км/ч само за 4.2 секунди и достига максимална скорост от 305 км/ч.

Тъй като GranCoupe ще бъде малко по-тежък от познатото купе с 2 врати, вероятно BMW ще го зареди с допълнителна мощност, която според спекулациите ще достига 600 к.с.

Автомобилът ще се появи официално пред публика до края на 2012 г. Очаквайте подробности.

0 от 500
  • #10
    1 rate up comment 2 rate down comment
    thegangstagentle ( преди 12 години )
    Това е... Хм, титанично. Ще бъде много квалитетно, впечатляващо и скъпо. Да си го карам, дърпам една магистралка на бедрото на моичката, карам, шмъркам... Някой ми каза, че съм бил автомобилна глоква, защото съм харесвал много коли. Така е. Направих си експеримента да си избера стоте най-любими коли, забравих да броя и като спрях да пиша, бях стигнал до 146. Най-старата ми фаворитка беше Hispano Suiza h6 от 1920 и 146 автомобила от 92 години автомобилна история е нормално, поне според мен.
  • #9
    0 rate up comment 2 rate down comment
    Cenitell ( преди 12 години )
    Всички по света знаем, какво означава седан, лимузина.Всички по света знаем какво означава комби.Всички знаеме какво е купе,дори това понятие съществува като образец, но БМВ са си позволили да размият това обозначение.
  • #8
    11 rate up comment 5 rate down comment
    NANI ( преди 12 години )
    Искам да видя това нещо срещу бъдещото RS6,но мисля,че на аудитата ще им е трудно срещу това
  • #7
    11 rate up comment 5 rate down comment
    зззззц ( преди 12 години )
    нормално е да са най-желаната марка,те просто нямат конглокенция а са като некви преподаватели за другите марки.Предаванията за автомобили изправят състезателни коли срещу лимозини от БМВ,демек къде са БМВ и къде са останалите??Расовите животни винаги ще се предпочитат пред мелезатите пумияри ;) Същите като тези пумии под мен които нещо се опитват да плюят срещу това произведение на изкуството,а във същото време осъзнават че и те харесват моделите на марката.
  • #6
    8 rate up comment 7 rate down comment
    Volanadjia ( преди 12 години )
    Имам лека симпатия към БМВ и въпреки това ФАКТ е, че този автомобил ще е страхотен. Самото чувство, което те обзема когато се качищ зад волана на баварец(без е36 нещо не го понасям) е страхотно. А момчетата от М// определено знаят какво правят.
  • #5
    5 rate up comment 30 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    M6 ***, M6 GranCoupe гранд ***. Немските легени скоро няма да стигнат японските и корейски коли.
  • #4
    5 rate up comment 5 rate down comment
    бавареца ( преди 12 години )
    7ми епизод от 18ти сезон. не става дума за старите епизоди по един бг канал.
  • #3
    3 rate up comment 3 rate down comment
    BMW ( преди 12 години )
    бавареца в кое последно предаване ??
  • #2
    12 rate up comment 8 rate down comment
    бавареца ( преди 12 години )
    ръчърд хамънд тества в последното топгиър М5цата и каза че това е най добрата кола на света. ще трябва да си смени мнението когато излезе тази.
  • #1
    22 rate up comment 6 rate down comment
    KORADO KATANI ( преди 12 години )
    Кола мечта.POWERED BY BMW!