fallback

Суперколата на Infiniti

Emerg-E Concept представя скорошен спортен, но икономичен модел.

Тагове: infiniti emerg-e
fallback
  • #21
    Анонимен ( преди 12 години )
    Triforce,6ega be6e da ne se rasardi6!!!
  • #20
    Triforce ( преди 12 години )
    Неее, този не е Класика. Христо се казва, съученик ми е от 7-ми клас, голям приятел и т.н. Избяга в Америка. Просто като го чуеш как говореше за колата и... Явно наистина иска някой ден да кара такава!
  • #19
    papa Benedikt XVI ( преди 12 години )
    Samo edna marka pritejava i dvete ka4estva, da otide6 na opera ,golf i na pista; MAZERATI!!!!!!!!!!!!
  • #18
    Анонимен ( преди 12 години )
    Kukuforce,tozi tvoi priatel ima li snimka s kartonen nadpis(Monca) pred aifelovata kula ,slu4aino?
  • #17
    thegangstagentle ( преди 12 години )
    Triforce, бащата на приятелката ми кара s63 lang. Не се опитвай да обясняваш на бързаците, че има и нещо по-тежкарско от това да перкаш в центъра на града с по 100 или повече. Немското си е гот за нас, а японското за тях. Вярно е, че карам z4m roadster и съответно е смешно да плямпам за тежкарско каране, но ти ме разбра. Та s63 е наистина феноменален автомобил, жалко, че не е толкова известен като sls или amg-тата на E и C класите.
  • #16
    Triforce ( преди 12 години )
    Немцитеправят голямо, тежко, луксозно и с 5 или 6 литров мотор. Това е от край време. Имам 1 приятел в Америка. Карал е Ферари, Порше, Ламборгини, Тойота Супра и не знам си какви още автомобили. На майтап го попитах: "Коя е най-яката кола, в която си се качвал?", а той "Сигурен ли си, че искаш да чуеш?", като знаеше че тогава не харесвах Мерцедес и ми изцепи: "Mercedes S63 AMG! Няма такава кола мой и няма и да има скоро! Нищо общо с автомобилите, които караме и се возим!Все пак колата ще е яка!
  • #15
    Triforce ( преди 12 години )
    Не, пич, грешно си ме разбрал! От много години насам, немците правят големи, здрави, тежки и... подчертавам УДОБНИ автомобили. Няма как да имаш голяма, здрава и удобна кола, и тя да тежи 1 тон и да гори 7/100. Това е научна фантастика. Така...Японците правят малки, леки, динамични и пъргави автомобили. Това е от поне 40 години насам...Значи при малолитражните до 3.0 литра са по-добри, ама над 3.0 литра...Я ми кажи еквивалент на БМВ М5 или Мерцедес СЛ? Нещо не се сещам! :)Лексус ли каза?! ХАХ
  • #14
    Анонимен ( преди 12 години )
    Triforce , ти искаш да направят бавен супер автомобил,правилно ли те разбрах? :Д
  • #13
    Анонимен ( преди 12 години )
    Колата е трепач.Дано скоро е видим и на пътя!
  • #12
    бавареца ( преди 12 години )
    на това по добре да ми сложат техниката на gt-R и ако може да е под 1400кг. и да видим новото ферари как ще е хем нова ера хем по бавно от кола 5пъти по евтина.
fallback
Последни