fallback

Суперколата на Infiniti

Emerg-E Concept представя скорошен спортен, но икономичен модел.

Тагове: infiniti emerg-e
fallback
  • #31
    thegangstagentle ( преди 12 години )
    Повечето японски коли са прилично направени,но ми стават все по гадни с всеки път,когато вляза в тоя сайт и видя какви миши душици са им фенове.Ккаски,пенсионерски,да,но никой от истинските немски фенове не си позволява да тряска безугледно минуси на мнения,симпатизиращи на японското.Никой немски фен не е казал,че болните от хронична жълтеница са изтропали нов ***,нали.Мерц,BMW,Ауди,Порше са марките,без които това Инфинити нямаше да го има,защото нямаше да има от къде да почнат развитието му.
  • #30
    j-vin ( преди 12 години )
    страхотно ееееееееееееееееееееееееееееееее!
  • #29
    Онзи ( преди 12 години )
    и изведнъж европейските спортисти остаряха
  • #28
    Анонимен ( преди 12 години )
    GT-R sa ta takovali i vse za nego reve6 kato vdovica za 4len.
  • #27
    Анонимен ( преди 12 години )
    Трифорс,пак си се опитвал да се правиш на умен.Виж какво моето момче,от 2-3 тона ламарина и железа с 5-6 литра двигател всеки що годе по-грамотен производител ще направи автомобил.Номера е от малкото да направиш много.Майсторството е от 1-2 тона и 3-4 литра да направиш супер автомобил на по-ниска цена и с по-добри характеристики.Това японците го умеят.А немските талиги предвид теглото си са най-ценени на вторични.
  • #26
    Анонимен ( преди 12 години )
    Много красив автомобил е това Инфинити.Браво на Нисан.Ако оригинала е близък до концепта конКУРенцията ще бере ядове.
  • #25
    Анонимен ( преди 12 години )
    Като го гледам товаинфинити всеки мерцедес,ауди и бмв ми стават прекалено скучни.Ама вие си говорете за амг,немипречите,ама,гледайте и да си вярвате.
  • #24
    Анонимен ( преди 12 години )
    Tuka niakoi spomena Mercedes Haha tova e kolata za pensioneri.
  • #23
    Анонимен ( преди 12 години )
    ЕС63 АМГ може да е добър на правите отсечки, но едвали е по "динамичен" от порше 911 в завойте, дори ускорението е по бавно. ЕС63 е гранд туризмо демек имаш излишък от мощ, тежко и много комфортно купе и е доста по различно от поршетата и ламборгинитата. Въпрос на вкус какво ще избереш. Ако погледнем класациите за перфектния спортен автомобил във което и да е произволно избрано списание най-много да срещнем една японска кола ГТР и всичко друго да е пълно с немски и италиански автомобили.
  • #22
    Анонимен ( преди 12 години )
    http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=de&id=154020163&pageNumber=16&__lp=17&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=16600&makeModelVariant1.mod
fallback
Последни