IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Abarth с нов уникален продукт

Версията на кабриолета Fiat 500 е посветена на Maserati.

Abarth с нов уникален продукт

Специална версия на кабриолета Fiat 500 подготвя ателието Abarth за предстоящото изложение в Женева. Той отново е посветен на друга италианска марка.

Преди 3 години Abarth пусна специален модел на машината в тираж от 500 бройки в чест на Ferrari, сега серията е от 499 екземпляра и е посветена на Maserati. Затова и носи името Abarth 695 Tributo Maserati.

Както и при предишния Abarth 695, новият модел е снабден с 1.4-литров турбомотор с мощност 180 к.с. и роботизирана трансимисия. Кабриото има още спирачни механизми Brembo, преработено окачване и нова изпускателна система, като всички те са направени в стила на автомобилите Maserati. Това важи и за дизайна на джантите, както и за обзавеждането.

За салона е използвана специална кожа, допълнителни части от карбон, както и много елементи с логото 695, които допълнително напомнят, че става за уникален автомобил. Чиято цена предстои да разберем.

Тагове: abarth
0 от 500