fallback

Това е новото Maserati GranTurismo Sport

Заменя най-продаваният модел на марката.

Maserati показа първите изображения на новия GranTurismo Sport, чиято премиера ще се състои в началото на март в Женева. Автомобилът ще замени на пазара най-продавания модел на Maserati - GranTurismo S. Ще поясним, че Maserati GranTurismo Sport е нещо като модернизирана версия на познатия GranTurismo S или по-скоро купе версия на представения през миналата година GranTurismo Convertible Sport, но италианците са му сложили ново име и го представят като нов модел. Основните оптични разлики между познатия GranTurismo S и новия GranTurismo Sport се изразяват в новата предна броня, с по-големи отвори за охлаждане на двигателя и спирачките, новите челни светлини с LED секция и новите задни светлини. В салона пък се очакват нови седалки и нов волан. Maserati GranTurismo Sport използва 4.7-литровия V8 двигател на компанията, който в случая генерира 466 к.с. Все още няма точна информация за динамичните характеристики, но можем да очакваме ускорение от място до 100 км/час за по-малко от пет секунди и максимална скорост на движение - 300 км/час. Двигателят може да се куплира с два вида трансмисия - ръчна с шест степени или автоматична със същия брой предавки и лостчета за смяна от волана.Повече за модела ще разберем при откриването на автосалон Женева 2012.

fallback
  • #20
    reventon ( преди 12 години )
    neveroqtno krasivo..samo tezi 2 dumi mogat da se kajat
  • #19
    Кико ( преди 12 години )
    Абе гледам я тази задница и изобщо не ми изглежда отпусната. Освен на някой да му е отпуснат малкия мозък.Дизайнът на този модел и Ланча Делта ги слагам за най-доброто от Италия.
  • #18
    Vatikana ( преди 12 години )
    Kotoo6o, Maserati GranTurismo izliza 2007god., a Mandaka za koito govori6 e 2008g.,stopovete prili4at pove4e na Aston Martin.
  • #17
    Анонимен ( преди 12 години )
    Pak e po hubava ot unisex R8.
  • #16
    A U D I R8 ( преди 12 години )
    Toва не е нов модел, а фейслифт.
  • #15
    Cenitell ( преди 12 години )
    Как някой дизайнер приятелски не подшушна на шефовете, че задните светлини внушават за отпусната задница, преди няколко години те бяха оформени като бумерангове,сетне се отказаха и големият Ситроен веднага им ги "взе"!
  • #14
    OPC ( преди 12 години )
    Турбо карал съм мустанг братле, мога да ти кажа, че точно мустанга е ***. Скоростната кутия е пълна скръб, двигателя се чуди какво става, много кубици, малко коне, много гори. Не живеем в USA там един мустанг е 30 бона нов. Не ме разбирай погрешно, готино изглежда Мустанга, но това е по-добро. Няма как да ги сравняваме не са в една категория. И двете коли си имат фенове, трябва да има коли за всеки вкус и за всеки джоб.
  • #13
    Анонимен ( преди 12 години )
    много*
  • #12
    Анонимен ( преди 12 години )
    Е,ще прилича на старото мнго ясно,съвършенството не трябва да се променя.
  • #11
    .................... ( преди 12 години )
    to malko prili4a na staroto ama nqma zna4enie hubavo e
fallback
Последни