IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW Х1 от M Performance

Автомобилът ще получи 3.0-литров бензинов мотор и 320 к.с.

BMW Х1 от M Performance

BMW обяви пускането на нова версия на кросоувъра Х1, който ще стане част от семейството M Performance. Автомобилът ще се обозначи като M35i xDrive и ще стане петия модел в новата линия на баварците, където вече присъстват задвижваните от дизеловия 3.0-литров двигател с три турбокомпресора BMW M550d xDrive Седан, BMW M550d xDrive Туринг, BMW X5 M50d и BMW X6 M50d.


За разлика от тях, Х1 M Performance ще получи бензинов мотор - 3.0-литров, редови 6-цилиндров агрегат, който ще има мощност от 320 к.с. Причината за това решение на баварците е, че на първо време моделът ще бъде насочен към пазара в САЩ, където дизелови двигатели не се търсят.

Освен по-мощният мотор X1 M35i xDrive ще получи ново окачване, усилена спирачна система и по-агресивен външен вид. В салона ще се появи линия от аксесоари от M Performance. Автомобилът засега няма конкуренти на пазара, въпреки че наскоро от Audi обявиха намерението си да пуснат в производство "заредена" версия на Q3, която ще има 5-цилиндров турбомотор с мощност 310 к.с.

Тагове: m performance m35i xdrive
0 от 500