IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volvo разкри още малко от V40

Хечбекът ще се предлага с 3 варианта на бензинов мотор, два дизелови и хибрид

Volvo разкри още малко от V40

Вторият официален тийзър на Volvo V40 се появи в интернет. Моделът на шведската компания ще бъде представен официално на изложението в Женева следващия месец.

По предварителна информация, конкурентът на BMW 1-Series и Audi A3 Sportback e построен на удължената платформа на хечбека C30. Моторната гама ще включва бензинов двигател с обем 1.6 литра, който ще се предлага с три варианта на мощността (120, 150 и 180 к.с.), както и два дизелови агрегати с обем 1.6 и 2.0 литра.

Ще има и хибридна версия, състоящата се от 4-цилиндров агрегат от новото поколение VEA (Volvo Environmental Architecture) и електромотор. В базовата си версия автомобилът ще бъде с предно задвижване, но ще има и модификации със задвижване на четирите колела.
 

0 от 500
  • #1
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Нисанчо ( преди 12 години )
    За съжаление от тази снимка нищо не се разбира. Явно ще трябва да чакаме изложението в Женева.Не става ясно и с каква мощност ще са дизеловите агрегати.Успех на V40!