IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

ТОВА ЛИ Е НОВИЯТ SUBARU IMPREZA WRX?!

В най-новия си брой списание MotorTrend ще публикува първите образи на новата генерация на Subaru Impreza. Ако този първи образ на легендарния автомобил е верен, това показва, че дизайнерите на Subaru са върнали иконата WRX поне пет години назад в нейното развитие.

ТОВА ЛИ Е НОВИЯТ SUBARU IMPREZA WRX?!
Вероятно бившият главен дизайнер на фирмата Андреас Запатинас вече е знаел, че ще бъде изгонен и това е последното му отмъщение към Subaru...Ако говорим сериозно обаче, този вид на бъдещия Subaru Impreza WRX  може наистина да разстрои верните фенове. Във времето когато останалите японски производители подобряват неимоверно дизайна на своите модели предложението на Subaru за новата Impreza WRX е направо шокиращо. Разбира се трябва да имаме едно на ум, че изтеклата информация от бъдещия брой на списанието Motor Trend може да не е вярна и това да е направено само за да се вдигне тиража. Всъщност това би било най-доброто за Subaru.....Вярно е, че Subaru винаги са залагали на своя имидж на качествен автомобил и не са обръщали голямо внимание на дизайна, но ако това което виждаме е вярно, определено ситуацията с дизайна във фирмата става още по-лоша. С конкуренция на автомобили като новия  Mitsubishi Lancer, Subaru ще има доста трудни времена. Засега не се знаят техническите характеристики на новата Impreza, но ако това е външния й вид едва ли ще бъдат много тези, които ще се задълбочат в техническите данни.  
0 от 500