fallback

Cпортната Lada Granta ще излезе в няколко версии

Най-мощната – Turbo, ще разполага с 200 к.с.

Тагове: lada granta sport
fallback
  • #18
    бъчваря ( преди 12 години )
    Това, че ще е достъпна за всеки не означава, че няма да се ползва в пистови шампионати. Сещате ли се примерно за шампионата на Шкода Октавия преди години по пистите на България? Да, тия автомобили вървят и по пътищата, но са специално направени за някой шампионат. Отиваш, купуваш си такава Лада, вземаш лиценз и се състезаваш. Поне аз така мисля, че ще станат нещата. Може и да греша, но това ще е автомобил за пистата.
  • #17
    До Анонимния ( преди 12 години )
    Досега на светофара, те изяждаха с газовите, сега ше те изяждат с невероятната мощност от 130 Супер-спортни конски сили, под капака на *** с напредък колкото на Дачия супер -спорт! И Връща е по - правилно от врашта - ама си си *** и главата ти е пълна с фекалии , а не с мозък, а и да има и малко мозък, няма акъл, но и дори и малко акъл да имаш Лада Супер Спорт фен - ПРОСТО НЕ ТИ ИДВА НА ВРЕМЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • #16
    бъчваря ( преди 12 години )
    Аз ли съм в грешка или тук става въпрос за версии, които ще се карат по пистите? все пак Русия е голяма страна с много автомобилни пилоти, включително във WRC и доскоро във F1. На всички тях им трябва като начало някоя спортна, евтина бегачка, за да се докажат на пистата.
  • #15
    Анонимен ( преди 12 години )
    Лада разби БМВ-тройките до 2005г. ха ха,автомобила е прекрасен,но едвали ще е евтин,има излъчване на автомобил от врц-сериите,двигателите са добри,и досега селаните с БМВ с газовите уредби изяждаха ладите на светофарите,сега Лада си го врашта
  • #14
    маде ин БГ ( преди 12 години )
    ами тя тая *** е копие на логан. Нека сега някой ме убеди, че е по добре да си купи Лада *** имитация на Дачия отколкото Волекс имитация на тойота ярис....
  • #13
    пак до Тарикатката ( преди 12 години )
    и ка да не си вземеш БМВ като 1.8 ИС мотора дето е 20 годишен е 140 коня, за разлика от новата Гранта със 130 руски! Гранта спорт е като Мършава кобила-спорт! Ай беги!
  • #12
    до Тариката ( преди 12 години )
    Ето аз ти пиша, Газова уредба задължително за да се кара целогодишно и по много, а не като твоята нафтена печка , да чака комшията да донесе нафта на 2 или 2,10 лева за литър и пак да се чудиш как да я караш! И 300 коня мотор да е пак ще е на газ, защото не е срамно да я караш на газ, срамно е да не караш дори и на нафта по 2 лева ***!
  • #11
    Тарикат ( преди 12 години )
    Как още някой не е написал гениалната идея, че за тези пари не би си купил нова Лада, а БМВ 3ка от 2000та година, но би му сложил газова уредба, защото няма пари за нафта :-D :-D :-D
  • #10
    Оптимист ( преди 12 години )
    Руснаците не ги мислете, произвеждат си автомобилите и си ги продават, хората карат нови коли и не ги бърка, че някой от Долно ***, дето си е купил таралясник 10 употреба на 1 милион километра им се смее! Ние караме отпадъците на Европа и сме тръгнали да им даваме акъл, смях :-)
  • #9
    Селянин ( преди 12 години )
    Абе не знам, в последните три седмици в наше село само нашата Лада Нива и УАЗ-ката на кмета се движат. Всичко друго е дало фира в тоя студ :-)
fallback
Последни