fallback

Модата на хибридите не подмина и Mercedes-Benz G-Class

Новият вариант на всъдехода трябва да е готов в края на 2013 г.

Хибридните технологии вече са неразделна част от автомобилостроенето и няма как да подминат дори машини като Mercedes-Benz G-Class. Очаква се такъв вариант на мощния всъдеход да се появи пред публика в края на 2013 г.Според специалисти агрегатът на хибридното „кубче” ще се състои от електромотор и двигател с обем между 3.0 и 4.0 литра. Почти сигурно става дума за 6-цилиндровия бензинов мотор с обем 3.5 литра и мощност 306 к.с., но засега няма официално потвърждение дали германският производител ще се спре точно на него.Със сигурност обаче на предстоящото изложение в Женева през март ще видим обновената G-Class във версия на AMG. Тя ще е в две модификации – G55 AMG ще получи 5.5-литров, туин-турбо V8 мотор с мощност 525 к.с., а G65 – V12 двигател с обем 6.0 литра и мощност, която не се споменава (най-вероятно 612 к.с.).

Тагове: mercedes-benz g-class
fallback
  • #7
    Анонимен ( преди 12 години )
    pak pochnaha smeshnite vi kompleksarki sporove - ot ednata strana oblucheni hatercheta, a drugata oblucheni fenove :D :D smeshnici
  • #6
    Анонимен ( преди 12 години )
    Ако показател е само цената, то има и Тата за $4.6 милиона.http://***.automedia.bg/news/article_14257.html
  • #5
    Анонимен ( преди 12 години )
    Това "кубче" е на 32 години и ще надживее всички останали.Само малки глупави пубертети могат да сравняват G нa MB с Паджеро и Патрол.Поне погледнете и им сравнете цените като нови, на 5 год., на 10 год., на 20 год.Дали само в Бг сме толкова напред с маркетинга и пазара на автомобили, или целия свят е изостанал не знам,но че тук мнения дават хора които никога няма да имат възможност да се качат в нова Г-класа е сигурно.
  • #4
    Анонимен ( преди 12 години )
    Е как да го ползват по предназначение,като има Ланд Крузер,Нисан Патрол и Мицубиши Паджеро,които са по-здрави,по-проходими,по-лесни за поддръжка и по-евтини.Кубчето остана за комплексарите,които искат да демонстрират положение.То самото му име КУБЧЕ говори достатъчно...
  • #3
    G777 ( преди 12 години )
    ZA VS POCHITATELI NA G-CLASShttp://***.facebook.com/pages/MERCEDES-G-CLASS-BULGARIA/208375562506298
  • #2
    Анонимен ( преди 12 години )
    Това кубче горе отдавна не се ползва за това,за което е предназначено.Ползва се от яките комплексари да го карат по асфалт,амг и не знам какви глупости, това е последната кола за магистралата-нито аеродинамика,нито стабилност,нищо,за какво му е амг *** работа.
  • #1
    Анонимен ( преди 12 години )
    АутоКомедияяяяя,тъпанарииииииии,какви са тези глупости бе?Къде в новината става на въпрос за хибрид не разбрах.Само това се споменава:...агрегатът на хибридното кубче ще се състои от електромотор и двигател с обем между 3.0 и 4.0 литра.Не знаех,че електродвигателите имали обем.ХАхаха нещастници!!!
fallback
Последни