fallback

Модата на хибридите не подмина и Mercedes-Benz G-Class

Новият вариант на всъдехода трябва да е готов в края на 2013 г.

Хибридните технологии вече са неразделна част от автомобилостроенето и няма как да подминат дори машини като Mercedes-Benz G-Class. Очаква се такъв вариант на мощния всъдеход да се появи пред публика в края на 2013 г.Според специалисти агрегатът на хибридното „кубче” ще се състои от електромотор и двигател с обем между 3.0 и 4.0 литра. Почти сигурно става дума за 6-цилиндровия бензинов мотор с обем 3.5 литра и мощност 306 к.с., но засега няма официално потвърждение дали германският производител ще се спре точно на него.Със сигурност обаче на предстоящото изложение в Женева през март ще видим обновената G-Class във версия на AMG. Тя ще е в две модификации – G55 AMG ще получи 5.5-литров, туин-турбо V8 мотор с мощност 525 к.с., а G65 – V12 двигател с обем 6.0 литра и мощност, която не се споменава (най-вероятно 612 к.с.).

Тагове: Mercedes-Benz G-Class
fallback
  • #17
    Анонимен ( преди 12 години )
    Къде в САЩ карат Г-клас бе ***?Кажи,че не мога да се сетя.В САЩ и навсякъде в най-труднодостъпните райони се карат само Ланд Крузер и Ланд Ровър.Тук-таме се виждат Патрол,Паджеро и Гранд Витара.Къде видя Г-клас освен в Европа карана от комплексари в градовете и магистралите.Те дори не знаят за къде му е предназначението на това чудо на техниката.Както и ти не знаеш олигофренче.Учудвам се,че на някой ***,като му кажеш Мерцедес и ще се *** от кеф.Коне с капаци четете и се учете!
  • #16
    Анонимен ( преди 12 години )
  • #15
    Анонимен ( преди 12 години )
    Ще го има и след 330 години,а каква ли е разликата между първия и последния модел на г-класата,преполагам все по здрав и по здрав,и благодарение на интереса от мафията към този модел си е развил лукса,иначе штеше да си е като Defender,без меки седалки.с ръждичка,с малък прегряваш двигател,но пак щтеше да си има чара
  • #14
    чичо Данчо ( преди 12 години )
    Тия 600 коня са таман за родната мутра,то тук друг не кара тоя куфар.Много важно,че имал блестящ имидж в очите на слепите!
  • #13
    Cenitell ( преди 12 години )
    Когато Тойота обяви пускането на първия си хибрид-Мерцедес официално го коментираха с неприкрита ирония.По-късно казаха, че щели да правят много по-икономични и малко пушещи дизели.Аутобилд в тяхна услуга направи тест Мерцедес с/у Лексус, но на извън градско(тарикатско).Накрая разбраха, че става въпрос да не се одимяват градовете, а не-полята!
  • #12
    Анонимен ( преди 12 години )
    В Африка, Патагония и Азия да - но в Европа и USA - не. Извода е ,а *** ?
  • #11
    до: G777 ( преди 12 години )
    Ако ще и по 5 на ден да правят все тази.Личи си,че само на картинка си виждал и никога не си се возил в Г-клас щом твърдиш,че има лукс на S-клас.Да приемем,че го има,което не е вярно.Какво ще ти помогне лукса,като си в гората,пустинята или планината.Когато работите са на живот и смърт лукса няма да ти помогне.И кво като е Мерцедес?Това ще ти помогне ли в трудна ситуация?Аман от облъчени фенове за които като кажеш Мерцедес и се посират от кеф.Виж из Африка,Азия,Ю.Америка какво карат и ми говори!
  • #10
    Анонимен ( преди 12 години )
    Пред санта фе това кубче изглежда като от друга епоха.
  • #9
    G777 ( преди 12 години )
    NALI, CENATA E VISOKA SAMO ZASHTOTO E MERCEDES, A NE SI DAVATE SMETKA CHE TOVA E VSUDEXOD NA SHASI, PROIZVEJDA SE RUCHNO, NA DEN ILIZAT SAMO 20 BROIKI OT ZAVODA ZA RAZLIKA OT BMW X1 NAPRIMER, 800 NA DEN.NA G-CLASS SE OBRUSHTA MN POVECHE VNIMANIE PRI ZGLOBKATA, TOVA E EDINSTVENIA VSUDEXOD S ZAVODSKI 3 BLOKAJA, DA NE GOVORIM CHE NQMA DRUG ANALOG V SVETA KOITO DA SUCHETAVA VISOKA PROXODIMOST IZVUN PATQ I LUKS NA S-CLASS.I NE E NA 32 GODINA A VECHE NA 33, NA 5 FEFRUARI GI NAVURSHI.http://***.facebook.com/pages/MERCEDES-G-CLASS-BULGARIA/208375562506298
  • #8
    Анонимен ( преди 12 години )
    А ти от кои си,великане?
fallback
Последни