IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това е новото Mitsubishi Outlander

Премиерата ще се състои в Женева.

Това е новото Mitsubishi Outlander

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) разпространи първите официални данни и изображение на следващото поколение Outlander. Возилото ще има световна премиера следващият месец на автомобилното изложение в Женева.

Новото поколение на популярния модел има сходни размери с настоящия Outlander и се отличава с типичните дизайнерски решения от последните модели на марката. Интериорът, въпреки че все още не е показан официално, е променен щателно, като се отличава с висококачествени материали, ергономични уреди и осезаемо подобрен комфорт, сочи официалната информация.

За европейския пазар, поне в началото, новият Outlander ще се предлага с два задвижващи агрегата - бензинов 2.0 l MIVEC и дизелов 2.2 MIVEC Clean Diesel. И двата двигателя ще се предлагат във версия с две или четири задвижващи колела. В зависимост от конкретния пазар, модел, двигател и технически спецификации, ще се
предлага и система Auto Stop & Go, както и изцяло нова 6-степенна автоматична скоростна кутия. Налична ще бъде и системата “Ecofriendly driving sysem”, която информира водача кога шофира максимално ефективно.

След представянето в Женева, новият Mitsubishi Outlander (Next Generation Outlander) ще бъде пуснат най-напред на пазара в Русия през лятото, след което ще последват дебюти в Европа (в края на лятото), Япония, Океания, Китай и Северна Америка.

Японците допълват, че предстои и пускането на хибридна plug-in версия на Outlander, която ще разполага с 4WD задвижване. Очаква се автомобилът да бъде оборудван с композиция от 2.0-литров, четирицилиндров двигател и два електромотора с мощност от по 81 к.с. Технологията осигурява пробег от 800 км с едно зареждане и среден разход от 1,7 литра на 100 км. Хибридната версия на Outlander ще се появи в Европа след 2013 година.

Очаквайте повече подробности за новото поколение на Mitsubishi Outlander в началото на март.

0 от 500