fallback

Как ще изглежда новото Audi TT

Първи компютърни изображения на автомобила

Първи компютърни изображения на третото поколение на спортното Аudi TT се появиха в британското издание Autoexpress. Засега не е ясно дали автомобилът ще изглежда точно така, но според специалисти вероятността е огромна.От фотографиите се вижда, че създателите на автомобила са вдъхновени до голяма степен от Audi R8 и от концептуалните модели e-tron и e-tron Spyder  - по-спортен вид и повече остри ъгли. И наистина, няма как да се отрече, че машината изглежда далеч по-спортна в този си вид.Съобщава се още, че новото ТТ ще се появи пред публика през втората половина на следващата година, а на пазара ще излезе не по-рано от 2014 г. Моделната линия ще се състои от купе и роудстър, които ще бъдат значително по-леки, по-ефективни и по-бързи от настоящите.Още по темата:Audi обещава по-спортно TT

Тагове: audi tt e-tron spyder
fallback
  • #15
    Cenitell ( преди 12 години )
    И тук дизайнерите много са прелиствали фотоси с японски коли, особено относно предницата.
  • #14
    speedart ( преди 12 години )
    Не казва ми го рено-нисан-даймлер концерна..
  • #13
    Дошо ( преди 12 години )
    Това за частите отгоре ли ти го казват?
  • #12
    Анонимен ( преди 12 години )
    В друга статия Дошо каза, че харесва 370.Споделям мнението му.И съм се чудил, как ако има 350 или 370 може да си похарчиш парите за ТТ, ама факт - ТТ се продава доста повече.Неведоми са пътищата на фена с парите.Ама това тук е хубаво, нека не си кривим душите.
  • #11
    Анонимен ( преди 12 години )
    Човек трябва да прочете някои постове по 3-4 пъти, за да разбере смисъла им...
  • #10
    Wane ( преди 12 години )
    Еми дано от реалността наподобява тези изображения, защото изглежда добре и има значително повече индивидуализъм от настоящия модел.
  • #9
    speedart ( преди 12 години )
    Дошо , а тъпия нисан като няма една японска част по него по добре ли е...че не беше рено, двигател пежо, или VW , накрая трябваше мерцедес да ви управлява..
  • #8
    Дошо ( преди 12 години )
    А те на суперкачествените немски машини последно време цените им се сриват направо, а на тези които не падат си висят по автокъщите щото, никой не ги купува.
  • #7
    Дошо ( преди 12 години )
    АЗ бете интелектуалецо не казвам, че БМВ-то е *** и за нищо не става.Казвам, че не може да се сравнява с ГТР-а.Иначе бате като ще си говориме за комфорт, защо ми е това БМВ като има Лексус ЛС?
  • #6
    .. ( преди 12 години )
    Доше *** *** 370 нисани ти харесва кадето и плюката няма да си остава на него а това тук не ти.Ти бате кой ти е дал компютър на село да си казваж простичкото мнение :Д Ти бате карай си на дядоти москвича и си меятаи за някоя издухана азиатска талига те бързо има падат цените не се притеснявай
fallback
Последни