fallback

Как ще изглежда новото Audi TT

Първи компютърни изображения на автомобила

Първи компютърни изображения на третото поколение на спортното Аudi TT се появиха в британското издание Autoexpress. Засега не е ясно дали автомобилът ще изглежда точно така, но според специалисти вероятността е огромна.От фотографиите се вижда, че създателите на автомобила са вдъхновени до голяма степен от Audi R8 и от концептуалните модели e-tron и e-tron Spyder  - по-спортен вид и повече остри ъгли. И наистина, няма как да се отрече, че машината изглежда далеч по-спортна в този си вид.Съобщава се още, че новото ТТ ще се появи пред публика през втората половина на следващата година, а на пазара ще излезе не по-рано от 2014 г. Моделната линия ще се състои от купе и роудстър, които ще бъдат значително по-леки, по-ефективни и по-бързи от настоящите.Още по темата:Audi обещава по-спортно TT

Тагове: audi tt e-tron spyder
fallback
  • #35
    JJ ( преди 12 години )
    abe ti za6to pi6e6 moq nik JJ,lud li si ili te e sram da si napi6e6 tvoqkolata e trepa4 a vie ste tupaci,i gotovo!!!
  • #34
    Дошо ( преди 12 години )
    Ето тука оня дето ми разтягаше теории, че Алуди и Шкода нямат нищо общо да види :http://fakti.bg/avto/30592-eto-a-novata-skoda-superb-scoutБа и нещастната фирма крепяща се на гръмки реклами и лъскави фарове.А това на снимката е Гоуф с други тенекии хахахах
  • #33
    Анонимен ( преди 12 години )
    upsurd... TT vinagi e bilo razlichno ot ostanalite - dosta po zaobleno no sushtevremenno s ostri rubove...
  • #32
    Cenitell ( преди 12 години )
    Всички немски марки са крайно консервативни в дизайна и затова всяка по-забележима промяна у тях я свързваме с японски,корейски,френски коли, които са носители на новите дизайнерски тенденции.
  • #31
    JJ ( преди 12 години )
    MB и BMW може да имат иновативен дизайн,но Audi са много далече от истината.Изобщо не играят в една лига с тях.В най-добрия случай Ауди са на нивото на Рено и Фиат.
  • #30
    JJ ( преди 12 години )
    колата е страхотна,кораво малко спортно Audi,модерно и със сигурност бързо,пичките са ваши с нея:)
  • #29
    mariovial ( преди 12 години )
    Да го духа "ДОШО" и всички "Анонимни" умиращи от яд и злоба.Каквото и да плюете автомобила е добър.
  • #28
    mariovial ( преди 12 години )
    Да го духа "ДОШО" и всички "Анонимни" умиращи от яд и злоба.Каквото и да плюете автомобила е добър.
  • #27
    jok ( преди 12 години )
    Абе пишете си каквото искате,но ауди бмв и мб имат едни от най-оригиналните дизайнерски линии...при това от десетилетия,но за японските коли е невъзможно да се каже,само като се сетя първите лексуси какви ментета на мерцедес бяха,или авенсиса как копираше 3-ката на бмв..ее не се сещам ауди например от коя японска кла е копирала някога...защо ли.
  • #26
    Анонимен ( преди 12 години )
    За Ауди не знам.Но на теста на компактните седани в Щатите пише,че една от причините за слабите продажби на Джета бил,по клиентски мнения "непривлекателния дизайн","странния дизайн" и "противоречивия дизайн".Все някой трябваше да им го каже.Само емблемата не продава колата.
fallback
Последни