IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Chevrolet Cruze и в комби-вариант

Моделът ще бъде показан на изложението в Женева

Chevrolet Cruze и в комби-вариант

Световна премиера за комби-версията на Chevrolet Cruze е насрочена за началото на следващия месец в рамките на 82-то международно автомобилно изложение в Женева. Комбито е най-новият вариант на каросерията в гамата на модела на Chevrolet, който се прибавя към версиите седан и хечбек.

Със своята обща дължина от 4 675 мм, комби-версията е малко по-дълга от хечбека (4 510 мм) и седана (4 597 мм). Багажният обем на новия модел варира между 500 литра при използване на пространството до долния ръб на задните прозорци, до близо 1500 литра при сгънати седалки на задния ред и използване на целия обем до тавана.

Новите и модернизирани задвижващи агрегати ще бъдат на разположение в цялата гама на модела Cruze от началото на лятото на 2012 г. В допълнение към актуалните 1.6 и 1.8-литрови бензинови двигатели, изборът ще бъде разширен с нов 1.4-литров бензинов турбодвигател, нов 1.7-литров дизелов агрегат и модернизирана версия на досегашния 2.0-литров дизелов двигател.

Бензиновият мотор с работен обем 1.4 литра и дизеловите с 1.7 и 2.0 литра ще бъдат комбинирани серийно с автоматична система старт-стоп, а всички двигатели ще изпълняват изискванията на екологичния стандарт Euro 5.

Новите модели на Cruze са оборудвани със система за достъп без ключ, която позволява отключване на автомобила, дори когато ключът е на сигурно място в джоба или в чантата на собственика. В допълнение към това, системата дава възможност двигателят да бъде стартиран само с натискане на бутон - без необходимост от поставяне на ключ в запалването.

Изцяло новата инфоразвлекателна система на Chevrolet с наименованието MyLink ще бъде представена при високите нива на изпълнение на Cruze, както и при Chevrolet Aveo от лятото на 2012 г. Системата е в състояние да пренесе в автомобила всички качества и предимства на смартфона на собственика - достатъчно е да свържете смартфона и личните ви плейлисти с музика, фотогалерии, телефонни книги, видеофайлове и други съхранени на мобилното устройство данни и програми като навигационни приложения например, стават достъпни чрез чувствителния на докосване дисплей на инфоразвлекателната система.

Тагове: chevrolet cruze
0 от 500