IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това е Kia Track'ster

Kia разпространи първите снимки на новия концептуален Track'ster, който ще дебютира в Чикаго.

Това е Kia Track'ster


От няколко дни Kia подгрява публиката със скици на бъдещия си кросоувър, а днес от корейската централа пуснаха и официални изображения на возилото. Тrack'ster е концепт, базиран на модела Soul и най-вероятно представя следващото поколение на модела.

От Kia го описват като “върхово спортно превъплъщение” на Soul. Дизайнът на концепта е сътворен в Калифорнийското студио на южнокорейския производител. Външния вид грабва окото със спортен и солиден дизайн. Предната част изпъква с голям въздушен отвор и светодиодни фарове за мъгла. Радиаторната решетка е в стила на настоящите представители на марката. Отворите в задната част са в унисон със спортната тема и с предницата. Фаровете и стоповете са оформени, с вече познатите многоъгълни форми, демонстрирани и на скиците.

Двуместният кросоувър разчита на нескромната мощност от 250 к.с., извлечени от 1.6-литровия GDI двигател с турбина и директно впръскване на горивото, който се поставя на Veloster Turbo.

Оформлението на салона е типично спортно: ергономични седалки, тапицерии от велур в червено, черно и бяло, малък волан и типично оформени уреди.

Тривратият “спортяга” може и да просъществува реално в гамата на Soul, като допълнение към петвратата версия. От Kia казват, че все още няма планове за серийно производство на Track'ster, но след премиерата нещата може да бъдат преосмислени. Марката продаде над 100 000 Soul през 2011-та, което е допълнителна мотивация.

Припомняме ви, че гамата на Soul може да бъде допълнена и с пикап, в лицето на концептуалния Soul'ster (на снимките в галерията).

0 от 500