IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Land Rover готви нова изненада

Новото поколение на Range Rover ще има версия с разход 3.36 л/100 км

Land Rover готви нова изненада


От новия Range Rover може да се очаква всичко и може би затова производителите му старателно крият как ще изглежда следващото поколение на един от най-популярните всъдеходи на планетата. Британската марка изненада всички с пускането Range Rover Evoque, който сякаш е направен за модно ревю, а в същото време обеща, че следващия Defender ще бъде най-бруталният в историята на марката.

Фото-шпионите успяха да хванат следващия Land Rover Range Rover по време на тестове, но той е толкова добре скрит под камуфлажа, че е трудно да се правят изводи какво ще представлява. Все пак се вижда, че революционни промени в предната част едва ли ще има, но това не важи за задницата. Тя е старателно маскирана, което означава, че върху нея се работи сериозно. Очаква се наклонът на стъклото да бъде доста по-различен от този на настоящата версия.

Другата новост е използването на алуминий в конструкцията на машината. Това ще намали теглото й с около 450 кг. Промени ще има и в купето, където от снимките се вижда огромен монитор на информационно развлекателната система.

Очакванията са линията V6 и V8 двигатели да се запази, като ще бъде прибавена хибридна plug-in версия, заета от концепцията Range_e. Тя ще се състои от 3.0-литров дизелов V6 с мощност 242 к.с., който ще работи заедно с електромотор с мощност 93 к.с. Общата мощност на системата ще бъде 334 к.с., като само на електричество автомобилът ще може да измине 32 км. С напълно зареден резервоар пробегът ще бъде 1112 км., а средният разход на гориво – 3.36 л/100 км, твърди предварителната информация.


Тагове: defender range rover evoque
0 от 500
  • #7
    11 rate up comment 1 rate down comment
    Космонавт ( преди 12 години )
    това 3.36 л/100км, може би в открития космос, където не действат физичните закони на Земята :) Ако бяха обяснили, че отзад ще има ремарке с батерии за електромотора може и да стане 1112 км при средни 3.36 л/100км. Иначе безпорно джипа е внушителен
  • #6
    7 rate up comment 2 rate down comment
    бб ( преди 12 години )
    "от снимките се вижда огромен монитор на информационно развлекателната система." Много ще ми е интересно след 10 г да се прочете пак статията и да се види мониторът. Може би тогава ще умрем от смях за това, че е ОГРОМЕН :) Но сега наистина изглежда така.
  • #5
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    да да забравих G-класата
  • #4
    13 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Не забравяй и Г класата тя също си е корава макар да не са и правени големи промени през годините. А имайки предвид новата МЛ, кой знае как можеше да я развалят!
  • #3
    24 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    това и Ланд Круизера са единствените останали мъжки джипове.Дано наистина изглежда брутално и мъжки /не като новия МЛ-гей СУВ на годината/
  • #2
    34 rate up comment 2 rate down comment
    nixi ( преди 12 години )
    "...3.36 л/100 км". Аз пък одеве хванах ееееееей такава риба :D
  • #1
    16 rate up comment 3 rate down comment
    Cenitell ( преди 12 години )
    Засега все едно на забулена арабка да й четем обиколките.:) А дано дизайнът да е наистина "брутално" приключенски, та да "взима акъла" на феминизираните СУВ-чета.(булевардните джипки):)