IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Представянето на Ferrari пропадна

Снегът, който е покрил Маранело провали церемонията по представянето на F1 колата за 2012.

Представянето на Ferrari пропадна


В съобщение до медиите италианският тим Ferrari информира, че премиерата на новата кола, която трябваше да се състои утре на Маранело, е отменена.

“Тук (на Маранело) вали много силен сняг от два дни. Условията не позволяват да направим представянето и то са отлага”, се казва в информацията, като се уточнява, че „не за първи път се случва снегът да отложи подобно събитие за Ferrari”.

Лошото време на Маранело не попречи на пилотите от отбора да продължат физическата си подготовка. Фернандо Алонсо, Фелипе Маса, Жул Бианки и Давиде Ригон бяха на Канарските острови, където при температури около 20°C се занимаваха с футбол, тенис, каяк и др. Те използваха посещението си на островите и за сработване, под формата на тийм билдинг.


След няколко дни Фелипе Маса ще започне тестовете на Херес (7-8 февруари), а Алонсо ще се качи в новия болид през последните два дни от изпитанията на пистата (9-10 февруари).

0 от 500