IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Daimler разкри обновения Smart ForTwo

Най-икономичният двигател на мъника харчи едва 3.3 л/100 км

Daimler разкри обновения Smart ForTwo

След като в интернет изтекоха шпионски снимки на обновения Smart ForTwo, неговият производител Daimler побърза да покаже и официалните изображения. От тях се вижда, че малкият хечбек не е претърпял сериозни промени.

След фейслифта хечбекът е получил нови брони отпред и отзад, като на предната могат да бъдат разположени светодиоди на фаровете. Различна е радиаторната решетка, на която вече е закрепена емблемата на компанията. В предишната версия тя бе на капака.

Сред двигателите, с които е обзаведен мъникът, са 3-цилиндров, 1.0-литров мотор във варианти с мощност 61, 71 или 84 к.с.(с турбо), както и дизелов със същия обем, но с мощност 54 к.с. Той е и най-привлекателният, тъй като разходът му на гориво е едва 3.3 л/100 км.

Предлага се и специално изпълнение на фирмата за тунинговане Brabus, благодарение на която еднолитровият бензинов турбо-агрегат разполага със 102 к.с.

Тагове: daimler smart fortwo
0 от 500
  • #2
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Заприличал е на Stupid for two
  • #1
    12 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Икономични и удобни за града автомобили,но много трошливи.Имам познат с такава кола и не спира да се оплаква.Все нещо има за правене.А най-интересното е че като му изгори крушката на фара отива в сервиз да му е сменят,защото трябва да се махне калника,за да се бръкне.Дори със свален калник операцията била много трудна.