IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шпионски снимки на BMW 135i M

Машината е с 3.0-литров двигател с мощност 326 к.с.

Шпионски снимки на BMW 135i M


Шпионски снимки на версията с три врати на BMW 135i M-Performance се появиха в интернет. Камуфлажът скрива съвсем малко от автомобила, което дава възможност да се придобие представа как ще изглежда той. Увеличените въздухонаборници, както и двете изпускателни тръби придават доста агресивен вид на машината.

Под нейния капак има 3.0-литров би-турбо двигател с мощност 326 к.с. (450 Нм), който работи в комбинация в 6-степенна механична или 7-степенна автоматична трансмисия с два съединителя.

Дебютът на новото BMW 135i M-Performance пред публика ще бъде на изложението в Женева тази година. Там баварците ще покажат още няколко "заредени" модификации в рамките на новата си програма BMW M-Performance Automobiles".

0 от 500
  • #7
    11 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Между другото М-пакета подобрява визията, но подчертава най-противното нещо в дизайна на новата единичка и това са фаровете и стоповете. Дори тези фарове с ксеноновите светлини и лупа са малко по-добре от тези с халогенната крушка, там положението е много зле, колата изглежда като уморен кит с тъжен поглед.
  • #6
    8 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Otzad e Polo. Davash parite za BMW poluchavash Polo
  • #5
    12 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    може би тънкият замисъл е да направят стандартната версия грозна за да дадеш хиледарките за м-спорт пакет
  • #4
    20 rate up comment 0 rate down comment
    Шпионин ( преди 12 години )
    Абе това понятие "шпионска снимка" не го разбирам. Това си е просто снимка на колата с камуфлаш, движеща се по обществени пътища, някой я видял и снимал. Шпионска снимка е когато този някои влезе в завод,лаборатория или изпитателен център на марката и снима модела за да го видим и ние. А относно колата 1-ката ми е малко странна с тея фарове, вероятно на живо ще е много по-красива, не съм я виждал още, но с такъв двигател бих и се радвал максимално
  • #3
    24 rate up comment 12 rate down comment
    Joe ( преди 12 години )
    много е грозна!!!
  • #2
    5 rate up comment 10 rate down comment
    g ( преди 12 години )
    prednicata mi prili4a malko na A3
  • #1
    17 rate up comment 11 rate down comment
    g_dobreff ( преди 12 години )
    Хайде сега пак кажете че е грозна