IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шпионски снимки на новата Toyota Auris

Премиерата на модела ще бъде през есента в Париж

Шпионски снимки на новата Toyota Auris

Фотографи успяха да „хванат” следващото поколение Toyota Auris по време на изпитания. Макар и добре замаскирани, промените по автомобила се виждат. Хечбекът е изпълнен в новия стил на японския автогигант и определено изглежда доста по-агресивно от своя предшественик.

По-рано стана известно, че Auris от следващо поколение ще стане първият автомобил на Toyota, който ще получи дизелови мотори на BMW с обем 1.6 и 2.0 л. Заедно с тях гамата от агрегати ще бъде допълнена от бензинови, включващи новия 1.4-литров турбо-мотор с мощност 200 к.с., както и модернизирана хибридна версия с литиево-йонни батерии.

Новият конкурент на Ford Focus и Volkswagen Golf ще се появи пред публика на изложението в Париж през есента. Автомобилът ще се сглобява във фабриката на Toyota в Бърнстоун (Анг), където бяха инвестирани повече от 100 млн. паунда. Новият Auris ще бъде пуснат в производство в началото на 2013 г.

Тагове: toyota auris corolla
0 от 500