fallback

SEAT Ibiza в нов костюм

Обновеният SEAT Ibiza ще бъде показан на автомобилното изложение в Женева

Тагове: seat ibiza
fallback
  • #15
    Анонимен ( преди 12 години )
    Ами аз вече написах - Ибиза е най-красивата кола в своя клас! Има спортно-агресивен дизайн.
  • #14
    Дошо ( преди 12 години )
    Ти като не си *** напиши нещо във връзка със статията, а не бълвай злоба.
  • #13
    Анонимен ( преди 12 години )
    Оф 95% от пишещите коментари са *** като Дошо и пишат с няколко псевдонима. Е то е нормално - повечето хора с Нет не пишат коментари по форуми. По форумите влизат все едни и същи хора.
  • #12
    Дошо ( преди 12 години )
    Топ варианта е 1.4-литровия TSI бензинов турбо-мотор, с мощност 150 к.с. Към него има DSG скоростна кутия с два съединителя. Ускорението на този модел от 0-100 км/ч става за 7,8 секС тоя 150коньов мотор тая въжка трява да стига 100 за7,8 и без двоен съединител, обаче ВАГ са хитри искат след 5години да дадеш една торба пари за тоя съединител.И за какво ми е тоя мотор с обем 1.4 и 150к.с да харчи колкото 2.0 атмосферен?А сигурно да си купи човек и нов турбина след 100к км.Хитреци са ВАГ
  • #11
    Анонимен ( преди 12 години )
    Тоя дето само хвали кенефите на Хюндай сигурно работи за тях. Но вместо да накара човек да ги харесва, по-скоро кара хората да ги намразят.
  • #10
    Анонимен ( преди 12 години )
    Е не, тук за пореден път се убедих, че над 90% от коментиращите в нета са ***. Статията е за СЕАТ Ибиза, не за ВАГ като цяло, нито за кенефите Хюндай (като ще хвалиш азиатско, поне хвали японското, че да има защо!), ама нали си умничък, коментираш пак за ВАГ. Да не са те изнасилили в някой Голф та ги мразиш?
  • #9
    Дошо ( преди 12 години )
    Пак са преправяли Гоуфо в Ибиза.
  • #8
    Дошо ( преди 12 години )
    Много фалшива класация.Набутали са Алуди на 6-то място.*** смеха.Вагените се въртят все около 30-то сега ги вдигнали до 6-то.Ауди билд са глътнали много пари да класират тия тарялясници в десетката.Факт е обаче, че колкото и да се пънат дори те не могат да отречат, че кореицете правят по-качествени автомобили от швабите.
  • #7
    Анонимен ( преди 12 години )
    Новината от вчера.AutoBild/12 януари класация за качество за 2011,НОМЕР ЕДНО - HYUNDAI,.... НОМЕР ШЕСТ - АУДИ,... НОМЕР 12 - VW .Това е автомобилната реалност в момента.И през гърба да се сцепи "Групата",ще си останат догонващи.
  • #6
    Анонимен ( преди 12 години )
    ВАГиналните костюми са различни,а под тях все едно и също...
fallback
Последни