fallback

Audi най-после показа новото А3

Отвътре и отвън

Тагове: audi a3
fallback
  • #76
    до дошо-педалчето ( преди 12 години )
    Защо ли не са сложили твоята измислена фантасмагорична класация? Защото още не са прочели АНАЛИЗИТЕ НА СВЕТОВНО ИЗВЕСТНИЯ АВТОМОБИЛЕН ЖУРНАЛИСТ ДОШО ГАЛОШО!!
  • #75
    Анонимен ( преди 12 години )
    Новината от вчера.AutoBild класация за качество за 2011,НОМЕР ЕДНО - HYUNDAI,.... НОМЕР ШЕСТ - АУДИ,... НОМЕР 12 - VW .Това е автомобилната реалност в момента.И през гърба да се сцепи "Групата",ще си останат догонващи.
  • #74
    Анонимен ( преди 12 години )
    Хахаха,че то новото,кът старото бе!Тц,тц,тц,тези от алди хептен изтрещяха,ама феновете им май са по-изтрещели щом ги харесват.Хайде,да приемем,че вкусовете са различни и дори лошият вкус е пак вкус,но не мога да разбера да ти пробутват Поло с малко по-лъскави дрешки за премиум.Една торба пари за нищо.На комплексарщина нещо бие...
  • #73
    Анонимен ( преди 12 години )
    Kотоошу ша *** Дошу.
  • #72
    Анонимен ( преди 12 години )
    Доше, ходи cе надбегвай на cело c козите, и cи прави лаcтици c тях.. Те са точно на твоето ниво. И помни - ако кучето ми беше грозно колкото теб щях да му обръсна *** и да го науча да ходи назад. Айде чао!
  • #71
    Анонимен ( преди 12 години )
    Дошо, смешен пъпчив ***.
  • #70
    Истината ( преди 12 години )
    Доше, ти cи такъв ***, че ако има конглокc за *** ще вземеш второ мяcто, защото cи такъв ***, че ще ти измъкнат първото мяcто изпод ноcа!
  • #69
    до дошо гея ( преди 12 години )
    Доше, ти само можеш да си мечтаеш да си един от няколкото *** в нашата държава каращи немски коли. Защото те се броят на пръсти... но ти миличък си оставаш беден, в катуна, с каруца като основно мпс и с право да се возиш във вмирисания клюндай на баща ти. И идеална снимка си дал - вашия клюндай всеки ден е препълнен с картофи - иначе от къде пари за интернет и ядене? Ти си чист ***-търговче на компири... айде ще тръгвам че ако продължавам ще те разкрия изцяло какъв антисоциален *** си.
  • #68
    Дошо ( преди 12 години )
    Хахахах статията за дъртия Мерцедес 300сл дори не съм я отварял, но ей сега ще хвърля едно око да видя какво е сътворил онзи уникален гений, който мисли за *** и ***.
  • #67
    Анонимен ( преди 12 години )
    За кое е прав бе пич? Като не му харесва не може ли да го каже един път и да си трае?Където се пише за коли на VAG той само плюе,разбира и от дизайн,и от техника абе изобщо най-добрия. Има толкова хора,които си харесват марката,но някой все ги плюе.Има и статия за една икона на Мерцедес-300sl първия модел,и познай кой пак много разбира......??
fallback
Последни