IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Honda Civic Crossover още догодина

Ще атакува успешния Nissan Qashqai

Honda Civic Crossover още догодина


Няколко големи световни медии съобщават, че Honda подготвя нов модел, с който ще атакува успешния Nissan Qashqai. Става дума за кросоувър, който ще бъде изграден на базата на новото поколение Honda Civic и ще стъпи на пазара още през следващата година.

Возилото ще бъде позиционирано под CR-V, ще се конструира на платформата на новия Civic и е специално разработено за европейския пазар, сочи информацията. Под капака му ще се поставят двигателите, които познаваме от новото поколение на Civic.

Това означава, че можем да очакваме 1.4-литровия i-VTEC със 100 к.с., 1.8-литровия i-VTEC със 142 к.с. и 2.2-литровия i-DTEC със 150 к.с., както и чисто новия 1.6-литров дизелов двигател с мощност 120 к.с. Не е изключена и хибридна версия.

Още за новите двигатели на Honda

Изображения: Auto Express

0 от 500
  • #36
    1 rate up comment 0 rate down comment
    mugen ( преди 12 години )
    Поздрави на всички от Хонда http://fakti.bg/avto/27280-aponska-ili-nemska-4h4-sistema-za-zimata
  • #35
    2 rate up comment 6 rate down comment
    testmaniac ( преди 12 години )
    С тия двигатели няма да се харчат. Атмосферните двигатели са демоде колкото и да се мъчат да ги пробутват. Колата изглежда добре външно но е слаб конглокент на Мазда, Нисан и да не говорим за немските SUV-чета. Само за фанатизирани Honda фенове!
  • #34
    3 rate up comment 7 rate down comment
    Rs500 ( преди 12 години )
    Ви сте тотално изпушили! Вижте нискокачествените Форд как размазаха японките, които са в челните места на една друга класация! А на това уродливо творение само фанатичните промити мозъци могат да се кефят.
  • #33
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Дошо,форд ИМАШЕ дял в Мазда,но това е минало.Освен,че имаха дял те не се месиха работите им и за това Мазда бяха и сега са едни от най-надеждните и здрави автомобили.Същото за форд не може да се каже обаче.Това е типичен пример как компанията майка изкарва по-лоша продукция от компаниите,които е закупила.Същото може да се каже и за ВАГ.Шкода правят по-добри автомобили от ФВ примерно.
  • #32
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Дошо ( преди 12 години )
    ВАГ ще са с по-големите ***, защото въпреки, че Форд има дял от Мазда тя остава доста надежден автомобил за разлика от вагените.
  • #31
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Чудя се само произведенията на ВАГ или на Форд са по-големи ***?Конглокенцията за най-скапани автомобили между тези 2 марки е голяма...
  • #30
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    На русенският *** пак парцуцата е започнала да му замайва мозъка и да си мисли,че скапаната му фиеста е върха на инженерната мисъл.Абе може ли да си толкова *** бе?То човек,ако има форд работата не е никак за хвалба.По-добре трай и не се излагай да говориш за американска история и немско качество.Фордовете са абсолютно ***.Факт!
  • #29
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Теди ( преди 12 години )
    Г-н Приемчик, моля научете се да пишете , а след това раздавай акъл !! Загубеняци !
  • #28
    7 rate up comment 2 rate down comment
    ПРИЕМЧИКА ( преди 12 години )
    Дизайнът на новата фиеста е всепризнат образец и моделът е атестат за качеството на продукцията на Форд. какви глупости само, всеки знае, че фордовете са пълни с инженерни недуразомения и ефтини метеряли. Някой да виждал скоро Ескорт или Скорпио или Сиера. Няма и да видите всички са отдавна заминали при Опел Кадет (Капката).
  • #27
    9 rate up comment 1 rate down comment
    Morizo ( преди 12 години )
    Фордаджиите, нали знаете какво е казал Алан Мюлали когато станал шеф на Форд? Lexus LS430 is the finest car in the world!