IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на Opel Insignia Crossfour

Цените на комбито в Европа ще стартират от 35 155 евро

Първи снимки на Opel Insignia Crossfour

Първите официални снимки на офроуд варианта на Opel Insignia Sports Tourer, който ще носи името Crossfour, изтекоха в мрежата. Автомобилът ще получи пластмасова престилка на броните и на праговете, които ще защитават купето от драскотини и други повреди.

Идеята на Opel е тази машина да бъде конкурент на возила като Audi A4 Allroad, Volvo XC70, Peugeot 508 RXH, VW Passat Alltrack и др. Вариантът Insignia Crossfour ще се предлата единствено с 2.0-литрови дизелови двигатели с мощност от 165 и 195 к.с. Трансмисията ще бъде 6-степенна механична или автоматична със същия брй предавки.

Пътният просвет няма да се измени в сравнение с нормалната версия, като единствената разлика е, че шасито FlexRide с адаптивни амортисьори и 4х4 задвижването са включени в базовото оборудване на автомобила.

Цените на Opel Insignia Crossfour на европейския пазар ще стартират от 35 155 евро, като при най-добре оборудваната версия ще достигат 37 971 евро.
 

Тагове: opel insignia crossfour
0 от 500
  • #29
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    *** манияшката колица!Браво Опел!
  • #28
    4 rate up comment 1 rate down comment
    gm fan ( преди 12 години )
    100 процента 6те е по ка4ествено от дарака wv
  • #27
    4 rate up comment 1 rate down comment
    gm fan ( преди 12 години )
    и кои са тези игра4и прехвалините wv и audi само големи думи като цени в космоса като здравина по зле от оpel когато ореl са правели коли wv въоб6те не са съ6тествували
  • #26
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Haldex система със eLSD диференциал много ли е неизпитана система? :) Тая каляска Аутбек милата хем не е евтина, хем в класа дето се завира хората не ценят леки пластмасови вратички. За това и много Аудита и 5 аутбека на кръст, 3 от които купени щото не е имало Алроуд дето да влиза в бюджета. Импреза ок - невероятна машина - безспорно, ама тва подвижно копие на кутия за хляб може да се купи само от фанатизиран сноб с малка ***. Като са толко коли защо не могат да се съберат на събор 100 човека
  • #25
    4 rate up comment 5 rate down comment
    popo ( преди 12 години )
    Цената е много солена за подобен таралясник!Опел искат да скочат там,където има големи,сериозни играчи!Субару аутбек например,за тези пари е върха!Кой ще се хвърли на неизпитаната 4Х4 система на Опел?
  • #24
    4 rate up comment 7 rate down comment
    Зигмунд Фройд ( преди 12 години )
    Пластмасова престилка?Ужас!Швабите са изобретили ръждясваща пластмаса!!!
  • #23
    4 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 12 години )
    Не съм много на ясно с цените, май е по добре да се вземе Фолксваген за тази сума??
  • #22
    8 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Таралясник с кичозни пластмаси и поредните претенции от марката. Някой да посочи един запомнящ се модел в последните 30 години. Поне един!
  • #21
    16 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Не знам кой е *** и кой ги разбира колите, ама отново ще ги виждате с десетки по софийските улици :)Субаруто е страшна кола, много качествена, ама дори като се срине до 10 000 лева пак мн рядко може да ги видиш реално, явно е пълно с простаци :))))
  • #20
    12 rate up comment 18 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    С такава цена ще хванат само *** - 70 000 лева за Д-клас Хлопел?!!! Трябва да си наистина *** за де не вземеш японско за тези пари.