IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mini готви още един кросовър

Моделът Paceman e Sports Activity Coupe

Mini готви още един кросовър

Нов кросовър готви компанията Mini. Той ще носи името Paceman и ще се появи пред публика на изложението в Детройт през януари. Paceman всъщност е добре познатият Countryman, само че без задните 2 врати.

„Paceman е фирмената ДНК на Mini, освежена с помощта на иновационен подход към стила на каросерията”, твърдят от компанията и добавят, че новият модел всъщност е Sports Activity Coupe. Целта е напълно ясна – да се направи паралел между концептуалния модел и BMW X6.

В интерес на истината Mini Paceman наистина изглежда много по-спортно от донора на платформата – Countryman. Това не се дължи толкова на каросерията с 3 врати, колкото на факта, че новият модел е по-нисък, по-мускулест и по-агресивен. Той е оборудван с 1.6 литров бензинов агрегат от Mini John Cooper Works, развиващ 211 к.с. и 280 Нм въртящ момент. Освен това Paceman е получи фирмената система за задвижване ALL4, която разпределя въртящия момент поравно между осите. При нужда тя може да предаде цялата мощност само на задната ос.

Тагове: mini paceman countryman
0 от 500
  • #3
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Тия пък на какви се правят с тия смешни кочини!
  • #2
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    БМВ започна здраво да излива мениджърските си помии(хрумки) и над Мини.
  • #1
    9 rate up comment 1 rate down comment
    леля Мара О`Хара ( преди 12 години )
    Концепцията за МИНИ разруши легендата само за десетина години.От излъчването на симпатично миньонче не остана нищо. Сега прилича на щангист - къс и мускулест,с пропорциите на пералня,напомпан с анаболни стероиди.