IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Продават Mercedes-Benz 220SE от "Последният ергенски запой"

В eBay за 95 000 долара

Продават Mercedes-Benz 220SE от


Ако сте гледали "Последният ергенски запой" (The Hangover), не може да не си спомняте един старичък, но лъскав Mercedes-Benz 220SE, произведен през 1965 г. Този автомобил беше в епицентъра на лентата на Джон Лукас.

Вероятно помните и една от ключовите сцени във филма - катастрофата, която в крайна сметка отне живота на невинната кола.

По всичко изглежда обаче, че най-малко една от колите, които са използвани при заснемането на лентата, е оцеляла. Сега тя е обявена за продажба в сайта за онлайн търгове eBay.

Според продавача - Cinema Cars, въпросния Mercedes-Benz 220SE е бил използван за повечето снимки в интериора на колата, но не и за екшън сцените, благодарение на което е останал непокътнат.

Автомобилът е боядисан в класически сребрист металик и разполага с тъмно син интериор. Продавачът твърди, че състоянието на колата е отлично, а на борда й има редки екстри за модела, сред които и фабрична климатична система.

Начална цена на търга е 85 000 долара.

За заснемането на "Последният ергенски запой" са използвани общо 5 такива коли - 3 кабриолета и 2 две купета с отрязан таван. По план е трябвало да бъдат унищожени въпросните купета, но поради объркване, екипът е потрошил един от кабриолетите. Така след снимките остават два непокътнати кабриолета Mercedes-Benz 220SE, единият от които е автомобила от обявата, обяснява продавачът.

Още лайфстайл и бизнес новини вижте в Investor.bg

 

0 от 500