IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Aventador LP-700-4 Spyder идва скоро

Кабриолетът Lamborghini Aventador ще дебютира в Женева през март

Aventador LP-700-4 Spyder идва скоро


Плановете за вълнуващото Lamborghini Aventador следват своя житейски път. Италианският производител ще представи откритата версия на суперкара в началото на месец март, по време на автомобилния салон в Женева.

Автомобилът логично ще носи името Aventador LP-700-4 Spyder и ще бъде снабден със система за автоматично отваряне и затваряне на покрива. Твърди се, че тя е принципно нова и е значително по-добра от тази на Murcielago.

На този етап е известно, че роудстъра ще сподели същия V12 двигател с обем 6,5 литра, какъвто има и купе версията. Този мотор развива 700 к.с. и има максимален въртящ момент от 690 Нм. По подразбиране шасито е направено за предаване към четирите колела, които ще се задвижват посредством седемстепенна автоматична скоростната кутия.

Разходът на гориво при Aventador LP-700-4 Spyder ще бъде около 14 литра на 100 км, а за ускорението от 0 да 100 км/час се очаква да се изпълнява в рамките на три секунди.

Продажбите на Aventador LP-700-4 Spyder ще започнат няколко месеца, след премиерата му в Женева.
 

0 от 500