IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW подготвя по-малко GT

Папараците хванаха машината по време на изпитания в Германия

BMW подготвя по-малко GT


По-малката версия на BMW Серия 5 GT (Gran Turismo), чийто размери ще се доближават до тези на Серия 3, беше забелязана по време на тест по пътищата на Германия.

Возилото е силно замаскирано, но все пак личат масивната Ц-колонка и задния спойлер, който най-вероятно ще бъде активен. 

Както вече знаете, моделът най-вероятно ще получи индекс Серия 4. Ще представлява нещо като хечбек с 5 врати, с дизайн съчетаващ формите на седан и кросовър. Визията му обаче ще бъде доста по-спортна от тази на по-практично ориентираният Серия 5 GT, благодарение на по-стръмно спускащ се назад покрив.

Все пак моделът ще бъде близък по стил със Серия 5 GT, като най-вероятно ще използва платформата на удължена версия на 3-series за Китай.

Очаква се гамата двигатели да бъде аналогична с тази на новата Серия 3 (F30). Сред бензиновите вероятно ще присъстват турбо-агрегатите с мощност 245 и 306 к.с., а сред дизеловите - 2.0-литровия двигател с мощност 163 и 184 к.с.

BMW Серия 3/4 GT (F34) трябва да се появи в края на 2012 година. Очаквайте подробности.

Тагове: gran turismo
0 от 500
  • #4
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Трифорс, хечбека не се купува заради външната красота, а заради практичност.
  • #3
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    И мен не ме кефеха хечбеци но ми се роди дете и сега е60 седан ми е тясно. Всичко си има пазарна ниша въпреки, че мисля да си купя ф10 комби вместо да взимам хечбек.
  • #2
    2 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Triforce, misleneto ne ti e nai-silnata strana.
  • #1
    9 rate up comment 6 rate down comment
    Triforce ( преди 12 години )
    Нека помислим...Шкода Октавия има хечбек. Ауди А4 има хечбек. Явно БМВ искат да привличат нови клиенти. Е, да, ама... мен нещо не ме кефи БМВ хечбек, не знам за вас. Други идеи? Е, по-яко ще е да имам БМВ хечбек от Октавия, но все пак... има комбита за тази работа :)