IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Продават F1 болид в интернет

До утре може да купите оригинален F1 болид Benetton . Продават го в ebay – изгодно!

Продават F1 болид в интернет


Наближават празници и ако любимият ви човек е заклет фен на Формула 1, сигурно се чудите какво да му подарите. Навярно той вече има баналните снимки, макетчета на болиди или ДВД-тата с живота на състезателите.

Само сега обаче може да му подарите нещо по-различно и то съвсем реално, стига да сте човек с достатъчно дебел портфейл.

Става дума за истински, ама съвсем истински болид Bennetton B189.1 от 1989 година, каран някога по пистите на Формула 1. Освен, че е уникален, той е бърз и със сигурност всеки почитател на Формула 1 ще е най-щастливият човек ако го получи като подарък за Коледа.

Според подробната информация , която е изнесъл продавачът: Алесандро Нанини е пилотирал точно тази кола, когато побеждава в Гран при на Япония през 1989. Със същата кола той печели призови места и на състезанията в Бразилия и Сан Марино. Освен Нанини зад волана на този болид е бил и Джони Хърбърт, който става четвърти в Гран При на Бразилия и пети в Америка.

“Бегачката” си има V8 двигател на Cosworth и е цялостно реставрирана. Както се казва: в перфектно състояние. Не само това, но собственикът и е включил дълъг списък от резервни части, сред които: една дузина гуми, съединители, ауспуси и скорости. Обслужващ персонал обаче не е включен и най-важното … няма хостеси...

След 33 залагания, до момента актуалната цена е $85 000, но пък не е достигната резервната, заложена от продавача. Няма и информация за “шипинга”, но ако все пак мислите, че това е колата палете моторите и банковите си сметки! Офертата изтича утре вечер.
 

0 от 500