IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шоуто на шампионите ще е съчетано с Кола на годината

Събитието е следващата сряда в зала "Армеец" и пред нея

Шоуто на шампионите ще е съчетано с Кола на годината


Част от автомобилите от "Шоуто на шампионите"

Четвъртото издание на "Шоуто на шампионите", в което участват български автомобилни пилоти и първенците в останалите моторни спортове, през тази година е съчетано с обявяването на резултатите от конкурса "Автомобил на годината".

Събитието е следващата сряда, 7 декември, в зала "Армеец", като ще продължи от обяд до късна вечер, когато ще станат ясни победителите в различните категории за кола на годината.

Претендентите, както вече ви съобщихме, са следните:

Автомобили - BMW серия 1, Chevrolet Aveo, Ford Focus, Hyundai i40, Peugeot 508

Автомобили 4Х4 - Chevrolet Captiva, Range Rover Evoque

Ванове и мултифункционални автомобили - Chevrolet Orlando, Mazda 5

Еко Автомобили - Lexus CT200h, Citroen C-Zero / Mitsubishi i-MiEV / Peugeot iOn

В шоуто, което ще се проведе пред залата ще вземат участие най-добрите пилоти от рали шампионата, планинския шампион, състезанията на затворен маршрут, рали и авто-кроса.

Румен Дунев, Николай Златков, Владимир Илиев (организатор на шоуто)

Сред тях са имена като Димитър Илиев, Петър Гьошев, Тодор Славов, Крум Дончев, Ясен Петров, Николай Златков, Илия Царски, Искрен Маринов и др.

Ще участват и победителките при дамите Емануела Костадинова и Гергана Карагьозова, мотоциклетистите Майкъл Иванов, Ангел Караньотов, Николай Куманов и Мартин Чой, състезатели по картинг, дрифт и драг-рейсинг.

Ще има и т.н. Race-taxi, което ще позволи на част от зрителите да се повозят в машините на пилотите, които също ще бъдат изложени пред залата.

Самото състезание ще се проведе на трасе пред залата, като пилотите ще се състезават един срещу друг в един манш с напълно еднакви автомобили. Победителите продължават напред, докато отпадналите си тръгват.

Входът за шоуто е 5 лв., а приходите ще отидат за фондацията "Надежда за малките", която помага на деца в риск.

0 от 500