IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Хибридното комби на Subaru

Subaru Advanced Tourer Concept представя бъдещ модел, който очакваме в близко бъдеще

Хибридното комби на Subaru


На автомобилното изложение в Токио Subaru показа ново концептуално комби с хибридно задвижване - Advanced Tourer Concept. Концептът представя бъдещ сериен модел (вероятно новото Legacy), който очакваме в близко бъдеще.

Advanced Tourer Concept е наследник на оригиналния хибрид от 2009 година - Hybrid Tourer Concept и демонстрира напредъка на Subaru в технологията, която предстои да бъде качена на конвейера през 2013 г.

Създателите на концепта обясняват, че това е автомобил, съчетаващ спортно поведение, практичност и защита на околната среда.

Той се задвижва от 1,6-литров турбо-двигател (боксер), с директно впръскване, който е комбиниран с разработената от Subaru хибридна технология Hybrid Electric Vehicle (HEV).

Предаването на мощността е към четирите колела, посредством СVТ трансмисия. От Subaru не съобщават подробности за характеристиките на возилото, но все пак става ясно, че системата за задвижване на четирите колела използва електромотор, който задвижва колата при ниски скорости.

Сред останалите новости е последна разработка на система, подпомагаща водача, която чрез монитор показва и индикира разположените в близост до колата обекти.
 

Тагове: subaru advanced tourer
0 от 500
  • #38
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Субаруфен ( преди 12 години )
    К'ва Тойота бе градски?
  • #37
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    От нашето мнение не, но от твоето Тойота се интересуват много, затова правят все по грозни автомобили!Фантазьор!
  • #36
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Субаруфен ( преди 12 години )
    Чета ви простотиите и се чудя, дали сте мацки или ***. Едно е сигурно - вече ви е хванал климактериума. Или бил дървен дизайна на Субару, или приличал на Ауди или на пичка ви лелина. Какво се хабите като нямате пари нито за ново Ауди, нито за ново Субару? Добре че никой не го интересува вашето мнение.
  • #35
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Кико ти си болан мозък, и как така всички фенчета във форума карат Субаро! Поздрави и субарофенчето! Фантазьор!
  • #34
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
  • #33
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Е хайде да отмятате разликите в предницата на Ауди и това Субару. За мен също това Субару е копие на Ауди, но по-доборе направено. Взети са елементи от Audi Q3 и фарове от новото А4 и А5. Ето го Audi Q3.Ето го и Audi S5.
  • #32
    2 rate up comment 0 rate down comment
    до Кико ( преди 12 години )
    Пич концепта от преди 2 години прилича доста по-малко на Ауди, въпреки че и там в предницата има такова залитане, но не е толкова очевадно. В Случая не е нужно дори да познаваш моделите на Ауди в детайли за да откриеш приликата, ако обаче ги познаваш детайлно приликите са доста директни. Като се започне от цялата долна част на бронята която си е чисто Ауди Ес-линия или РС-линия. Фара Абсолютно копие на новите фарове на А4,А5,А3 от 2011г. и решетката е с форма диамант като при моделите на Ауди.
  • #31
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Кико ( преди 12 години )
    И пак ще повторя за ауди фенчетата. Концепта е отпреди няколко години и това е еволюцията на модела. За какво Ауди ми говорите? Давам ви и линк и тогава открийте 10те разлики.http://***.automedia.bg/news/article_8144.html
  • #30
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Кико ( преди 12 години )
    Абе вие малчугани пак оспамихте темата.Абе преди 10на дена пак ми говорихте за Ауди в темата на Subaru Advanced Tourer Concept. Срам ме е да се кача в Ауди с тази ТУРБОГЪЗАРСКА ВИЗИЯ и сватбарски фарове.Ще си карам моето Легаси и чакам серийната версия на концептуалната версия.Супеееер съм доволен от дизайна. Най-накрая нещо цялостно завършено и без недостатъци като дизайн.
  • #29
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Кико ( преди 12 години )
    До пича с Поршето:Ти сядал ли си изобщо в Порше?А сядал ли си в Субару?Какво се месиш дето не ти е работата